CELEBRITIES

H Ariana Grande αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Dalton Gomez


The Jennettes

21 Δεκεμβρίου 2020

H Ariana Grande αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Dalton Gomez

Η Ariana Grande διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού μόλις αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της εν μέσω πανδημίας. Η διάσημη Αμερικανίδα pop star έκανε την έκπληξη στους θαυμαστές και στους φίλους της όταν το απόγευμα της Κυριακής αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε!

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μία φωτογραφία με το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που της χάρισε ο αγαπημένος της, αλλά και μερικά, πολύ τρυφερά, κοινά τους στιγμιότυπα.

Ο Dalton Gomez είναι ο νεαρός, που σύμφωνα με το Page Six, εργάζεται σε μεσιτικό γραφείο, με πωλήσεις εκατομμυρίων. Το ίδιο Μέσο ανέφερε ότι τον Μάρτιο που μας πέρασε, η Grande βρήκε τον έρωτα στα μάτια του γοητευτικού νέου κι ότι οι δυο τους πέρασαν την καραντίνα μαζί.

Ο Dalton Gomez έχει αρκετούς διάσημους φίλους και το 2017 εθεάθη να βγαίνει παρέα με τη Miley Cyrus. Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη σχέση τους στο μουσικό βίντεο για το single της με τον Justin Bieber, “Stuck With U”, όπου βλέπουμε το ζευγάρι να χορεύει.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.