CELEBRITIES

Η Courteney Cox είδε τον σύντροφό της, Johnny McDaid για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες καραντίνας


The Jennettes

22 Δεκεμβρίου 2020

Η Courteney Cox είδε τον σύντροφό της, Johnny McDaid για πρώτη φορά μετά από 9 μήνες καραντίνας

H Courteney Cox φαίνεται πως τηρεί πλήρως τα μέτρα πρόληψης και ασφαλείας από την αρχή της καραντίνας ενώ εξαιτίας των ταξιδιωτικών απαγορεύσεων, η ίδια είχε να δει τον σύντροφό της, Johnny McDaid εννιά μήνες. Πρόσφατα, η διάσημη ηθοποιός επανενώθηκε με τον αγαπημένο της και οι δυο τους μοιράστηκαν την ιδιαίτερη στιγμή στα social media. 

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το ζευγάρι είχε στείλει μήνυμα ευγνωμοσύνης προς τους εργαζομένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στην πόλη Derry της Ιρλανδίας, τον τόπο καταγωγή του McDaid. Η Cox ακούγεται να λέει στο σύντομο video: "Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που έχουν εργαστεί σκληρά στο Ráth Mór όλο αυτόν τον χρόνο κατά της πανδημίας". 

Όπως πρόσθεσε ο σύντροφος της ηθοποιού, απευθυνόμενος προς τους εργαζομένους της πρώτης γραμμής, "Κάνετε εξαιρετική δουλειά. Το εκτιμάμε πολύ. Ήταν πραγματικά μια δύσκολη χρονιά αλλά σύντομα έρχεται ένα υπέροχο 2021". 

Παρόλο που δεν είναι σαφές, σύμφωνα με το περιοδικό People, πότε και πού κατέγραψαν οι δυο τους το παραπάνω video, το ίδιο αποτελεί στιγμιότυπο από την πρώτη φορά που συναντήθηκαν από τότε που επιβλήθηκε το lockdown εξαιτίας της πανδημίας. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.