UPDATE #NOW

H Alexandria Ocasio-Cortez και η Nancy Pelosi έκαναν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και περιέγραψαν την εμπειρία στα social media


The Jennettes

22 Δεκεμβρίου 2020

H Alexandria Ocasio-Cortez και η Nancy Pelosi έκαναν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και περιέγραψαν την εμπειρία στα social media

Η Alexandra Ocasio- Cortez και η Nancy Pelosi έκαναν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στον κόσμο. Καταγράφοντας τη διαδικασία, οι δύο γυναίκες παρουσιάζουν την εμπειρία τους από το εμβόλιο προκειμένου να δώσουν στο κοινό την ευκαιρία να εκφράσουν τις απορίες τους. Η 31χρονη Alexandra Ocasio- Cortze, που υπήρξε η νεότερη γυναίκα στην ιστορία των ΗΠΑ, που εκλέχθηκε στο Αμερικανικό Κογκρέσο, λέει στην αρχή του video: «Όπως ακριβώς και με τη μάσκα, δε θα σας συμβούλευα ποτέ να κάνετε κάτι που δεν ήμουν πρόθυμη να κάνω κι εγώ η ίδια». 

Η γνωστή πολιτικός έκανε σαφές ότι το εμβόλιο της Pfizer απαιτεί δύο δόσεις για να αναπτυχθεί η ανοσία. Η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει ακόμη και σε κατηγορίες του κόσμου για το γεγονός ότι πολλά πολιτικά πρόσωπα στην Αμερική εμβολιάζονται προτού διανεμηθεί το εμβόλιο σε όλους τους εργαζομένους στον χώρο υγείας. 

Τη δική της εμπειρία από το εμβόλιο μοιράστηκε και η 80χρονη Nancy Pelosi. Ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες στο Twitter από τη στιγμή του εμβολιασμού, η ίδια δήλωσε: «Όσο διανέμεται το εμβόλιο, πρέπει να συνεχίσουμε να φοράμε τη μάσκα, να κρατάμε το social distancing και να τηρούμε τις υπόλοιπες οδηγίες των επιστημόνων για να σώσουμε ζωές και να νικήσουμε τον ιό». Η Αμερικανίδα πολιτικός μάλιστα, δήλωσε έκπληκτη, καθώς περίμενε κι εκείνη ότι ο εμβολιασμός θα γινόταν αργότερα. 

Οι δύο γυναίκες μοιράστηκαν την εμπειρία τους από τον εμβολιασμό προκειμένου να ενημερώσουν και να καθησυχάσουν το κοινό για τη διαδικασία. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr