CELEBRITIES

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William κατηγορούνται ότι παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό


The Jennettes

23 Δεκεμβρίου 2020

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William κατηγορούνται ότι παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό

H Kate Middleton και ο πρίγκιπας William κατηγορούνται ότι παραβίασαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού στη Βρετανία έπειτα από μια οικογενειακή βόλτα που έκαναν το σαββατοκύριακο, και η οποία έλαβε χώρα λίγες μόλις ημέρες μετά τη θύελλα αντιδράσεων που είχε προκαλέσει η περιοδεία τους για τον ίδιο ακριβώς λόγο. 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge αυτή τη φορά κατηγορούνται καθώς η βόλτα τους έγινε μαζί με τα τρία τους παιδιά, αλλά και μαζί με τον πρίγκιπα Edward, τη σύζυγό του Sophie και τα δύο τους παιδιά στο στολισμένο μονοπάτι στο κτήμα Sandringham στο Norfolk. Στο Norfolk ωστόσο, επιτρέπεται να συναντηθούν σε εξωτερικό χώρο έως και έξι άτομα καθώς βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία σε ό,τι αφορά τα μέτρα κατά της πανδημίας. 

Συνεπώς, ο πρίγκιπας William μαζί με την Kate Middleton φαίνεται πως παραβίασαν τα μέτρα παρόλο που οι δύο οικογένειας έφτασαν στο μονοπάτι και αποχώρησαν ξεχωριστά. Το περιστατικό συνδέθηκε με την περιοδεία που είχε κάνει το ζευγάρι με τρένο στις αρχές του μήνα, προκειμένου να ευχαριστήσουν τους εργαζομένους της πρώτης γραμμής. Να σημειωθεί πως και τότε είχαν υπάρξει αντιδράσεις για την "παρακινδυνευμένη" απόφαση του Δούκα και της Δούκισσας καθώς εναντιωνόταν και πάλι, στα μέτρα πρόληψης κατά της πανδημίας. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.