CELEBRITIES

O Michael Douglas έγινε παππούς ξανά και το ανακοίνωσε με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram


The Jennettes

24 Δεκεμβρίου 2020

O Michael Douglas έγινε παππούς ξανά και το ανακοίνωσε με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

O Michael Douglas έγινε ξανά παππούς στα 76 του καθώς ο 46χρονος γιος του, Cameron υποδέχτηκε στον κόσμο τον νεογέννητο Ryder. Ο αγαπημένος star του Hollywood βιώνει μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του ενώ η χαρά του αποτυπώνεται σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Στη σπάνια φωτογραφία που ανέβασε, βλέπουμε τον γιο του Cameron με τη σύντροφό του, Viviane και τα δύο πλέον μέλη της οικογένειάς τους. Η Viviane κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά της, τον μικρό που έφερε στον κόσμο ενώ η μικρή τους κόρη, Lua κάθεται δίπλα τους χωρίς να φαίνεται πως έχει καταλάβει πλήρως τον ερχομό του αδερφού της στον κόσμο!

Όπως έγραψε στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίαςο Douglas, "Συγχαρητήρια Cameron και Viviane! Καλωσόρισες στον κόσμο, Ryder T. Douglas", ενώ με ένα hashtag δηλώνει "Περήφανος παππούς". 

Την παράσταση φυσικά στο post, κλέβει το νέο μέλος που είναι τυλιγμένο στην πρώτη του κουβέρτα! Ο Michael Douglas έχει αποκτήσει τον Cameron με την πρώην σύντροφό του, Diandra Luker ενώ έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά με την Catherine Zeta- Jones, τον 20χρονο Dylan και την 17χρονη Carys. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefit

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.