CELEBRITIES

Η Rihanna γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τον A$AP Rocky στα Barbados


The Jennettes

28 Δεκεμβρίου 2020

Η Rihanna γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τον A$AP Rocky στα Barbados

Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι η Rihanna και ο A$AP Rocky είναι ζευγάρι. Η είδηση έγινε γνωστή πρώτα μέσω του Page Six που μετέδωσε το ότι το περασμένο σαββατοκύριακο εθεάθησαν να απολαμβάνουν το δείπνο τους με φίλους στη Νέα Υόρκη.

Από τον περασμένο Ιανουάριο, η Sun είχε κάνει λόγο για ειδύλλιο μεταξύ τους, μετά τον χωρισμό της star από τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel, με τον οποίο είχε σχέση τρία χρόνια. Η Riri και ο καλλιτέχνης της rap ήταν κοντά αφού συνεργάστηκαν για την καμπάνια των Fenty Skin.

Έτσι, δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα στην πατρίδα της Rihanna, τα Barbados. Το ζευγάρι, που φορούσε μάσκες προστασίας, εντοπίστηκε να περνά την παραμονή των Χριστουγέννων μαζί σε σκάφος γύρω από το νησί. "Η Rihanna βρίσκεται στα Barbados από την περασμένη Πέμπτη", ανέφερε πηγή στο People. "O ράπερ την ακολούθησε και βρίσκονται μαζί για τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένεια της Rihanna".

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.