CELEBRITIES

Η Jessica Simpson αγνώριστη αποχαιρετά το 2020 κατεβάζοντας προκλητικά το παντελόνι της


The Jennettes

28 Δεκεμβρίου 2020

Η Jessica Simpson αγνώριστη αποχαιρετά το 2020 κατεβάζοντας προκλητικά το παντελόνι της

Η 40χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας, Jessica Simpson, ενώθηκε με την οικογένειά της για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα την Παρασκευή. Στο Instagram, η Simpson, ποζάρει με τον σύζυγό της Eric Johnson, καθώς και τις κόρες Birdie Mae, 21 μηνών, τον Maxwell "Maxi" Drew, 8 ετών, και τον γιο της Ace Knute, 7 ετών. Ωστόσο, η Simpson έδειχνε σχεδόν αγνώριστη την ώρα που πόζαρε τολμηρά με κατεβασμένο το παντελόνι.

Σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον σύζυγό της, την βλέπουμε να κοιτάζει τον φακό και να κατεβάζει το κάτω μέρος της φόρμας της ενώ από μέσα φορά ένα πλεκτό, ζακάρ σετ σε χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις του κόκκινου και λευκού. "Νόμιζα ότι ο Eric τραβούσε τη φωτογραφία από τη μέση και πάνω", είπε αστειευόμενη.

Σίγουρα δεν πρόκειται για την πιο κολακευτική πόζα, αλλά θα μπορούσε να είναι το δίχως άλλο, μία απάντηση της ηθοποιού στο 2020 που φεύγει σε λίγες ημέρες.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.