CELEBRITIES

Το πιο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος ανήκει δικαιωματικά στην Kate Hudson


The Jennettes

29 Δεκεμβρίου 2020

Το πιο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος ανήκει δικαιωματικά στην Kate Hudson

Αυτές τις ημέρες, οι celebrities έχουν κατακλύσει τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουν στολίσει φέτος. Κάποια διακρίνονται για τη ζεστασιά τους ενώ άλλα είναι στολισμένα με τον καθιερωμένο και κλασικό τρόπο. Ωστόσο, το δέντρο που θα λέγαμε πως ξεχωρίζει από όσα έχουν ανέβει στα social media μέχρι τώρα, είναι αυτό της Kate Hudson. 

H αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της, όπου φιλοξενεί το ιδιαίτερο δέντρο της για φέτος. Το γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα, είναι πως είναι στολισμένο με λουλούδια, και κυρίως με τριαντάφυλλα σε διάφορα χρώματα. 

Η ανατρεπτική πρόταση της 41χρονης star έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της στο Instagram και αποδεικνύει πως η πρωτοτυπία υπερτερεί πολλές φορές, έναντι του καθιερωμένου. Όπως βλέπουμε, η ηθοποιός κάθεται αναπαυτικά στην πολυθρόνα της, φορώντας τις παντόφλες της ενώ βγάζει φωτογραφία με το δέντρο της. 

Η Kate Hudson μάς μεταφέρει έτσι στη ζεστασιά του σπιτιού της και στο πνεύμα των Χριστουγέννων, δίνοντάς μας μια ολάνθιστη αίσθηση λίγο πριν το νέο έτος! Πρόσφατα, η ίδια είχε ανεβάσει μια εξίσου ιδιαίτερη και τρυφερή φωτογραφία με τους τρεις έρωτες της ζωής της, τον 16χρονο γιο της, Ryder Robinson, τον 9χρονο Bingham Hawn Bellamy και τη 2χρονη Rani Rose Hudson Fujikawa.

Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Hudson, εάν υπάρχει ένα πράγμα που της δίδαξε η μητέρα της, Goldie Hawn, αυτό είναι πως ποτέ καμία γυναίκα δεν πρέπει να μιλάει προσβλητικά για τον πρώην σύζυγό της μπροστά στα παιδιά της. "Παρά τα όσα συνέβαιναν, δεν είχα ακούσει ποτέ καμία κακή λέξη για τον πατέρα μου και αυτό είναι ένα παράδειγμα, το οποίο θα ήθελα να ακολουθήσω με την ίδια επιτυχία". 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.