CELEBRITIES

Η Jessica Hart μιλά για τη μητρότητα και τη νέα της καθημερινότητα λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης της


29 Δεκεμβρίου 2020

Η Jessica Hart μιλά για τη μητρότητα και τη νέα της καθημερινότητα λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Jessica Hart έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 17 Νοεμβρίου. Μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, James Kirkham είναι πλέον οι γονείς της Baby-Rae Kirkham και απ' ότι φαίνεται ζουν στο 100%, απολαμβάνοντας τους νέους ρόλους τους. Το 34χρονο μοντέλο, στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννα, στο περιοδικό "People", μίλησε για τη νέα πραγματικότητα που ζει με την κόρη της, καθώς και για τον τρόπο που την έφερε στη ζωή.

"Πιστεύω ότι τα πάω πολύ καλά. Ζούμε ακόμα στη "newborn bubble". Δεν ξέρω τι γίνεται στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Είμαστε εγώ κι εκείνη κάθε μέρα. Μαθαίνουμε μαζί. Είναι πραγματικά τέλεια", λέει η Hart και δηλώνει ξεκάθαρα τον ενθουσιασμό της. Συμπληρώνει, λέγοντας ότι η μικρή έχει τα γνωστά πονάκια που την κάνουν να υποφέρει και υπάρχουν και οι δύσκολες ώρες, αλλά ακόμα κι αυτό, δεν της φαίνεται καθόλου κακό. "Στα μάτια μου, δεν μπορεί να κάνει τίποτα λάθος", λέει.

Όσο για τον τρόπο που έφερε στον κόσμο την μικρή της κόρη, η Jessica Hart δήλωσε ότι γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο. Πήγαν όλα καλά και επέστρεψαν σπίτι όλοι μαζί δύο ώρες μετά τη γέννα. Φυσικά, δεν μπορούσε να μην ρωτηθεί για το όνομα που έδωσαν στη μικρή και πώς κατέληξαν σε αυτό. Η ίδια είπε ότι από πάντα ήθελε να δώσει στην κόρη της το όνομα Baby, από τότε δηλαδή που το άκουσε στην ταινία "Dirty Dancing", το 1987 από την πρωταγωνίστρια Jennifer Grey.

Ωστόσο, δίσταζε να το πει στον σύντροφό της, αλλά έναν μήνα πριν γεννηθεί η Baby, του το εξομολογήθηκε κι εκείνος συμφώνησε αμέσως. Όσο για το Ray, είναι το δεύτερο δικό της όνομα (Jessica - Rae Hart). Η ίδια ήθελε η κόρη της να έχει κάτι από την μαμά της στο όνομα, έτσι ονομάστηκε Baby - Ray και το επίθετό της είναι Kirkham - του μπαμπά της ως είθισται.

Οι τρεις τους φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι για πολλά- πολλά χρόνια.

Photo credits: Splash News

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.