CELEBRITIES

Ο Lewis Hamilton θα ανακηρυχθεί “ιππότης” από τη Βασίλισσα Ελισάβετ


The Jennettes

31 Δεκεμβρίου 2020

Ο Lewis Hamilton θα ανακηρυχθεί “ιππότης” από τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Την περασμένη Κυριακή και μετά την κατάκτηση του έβδομου παγκοσμίου πρωταθλήματος στην F1, η Βασιλική Οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας συνεχάρη τον Lewis Hamilton για το επίτευγμά του, καθώς και για το ρεκόρ των νικών που κατέχει.

H βρετανική The Sun έγραψε ότι ο Hamilton θα γίνει “Sir” ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2021, λαμβάνοντας την ανώτατη τιμητική διάκριση της Μεγάλης Βρετανίας. H εκδήλωση θα γίνει κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής ετήσιας εκδήλωσης την πρώτη ημέρα του χρόνου, με τον επτά φορές παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1 να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα ανακηρυχθεί “ιππότης” από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Βρετανός είναι στη λίστα με τους 5.000 Βρετανούς που πληρώνουν τους περισσότερους φόρους στο κράτος, με την προσωπική περιουσία του Hamilton να εκτιμάται ότι αγγίζει τις 250 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Δείτε ακόμη: 

23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.