CELEBRITIES

H Beyonce έκανε την πρώτη πιο stylish εμφάνιση για το 2021


The Jennettes

4 Ιανουαρίου 2021

H Beyonce έκανε την πρώτη πιο stylish εμφάνιση για το 2021

Οι περισσότεροι από εμάς μόλις επιστρέψαμε από μια περίεργη περίοδο διακοπών Χριστουγέννων με social dinstancing και παραμονή στο σπίτι, όμως η Beyoncé είναι ήδη εδώ με μία άκρως στιλάτη εμφάνιση κάνοντας το ιδανικό ξεκίνημα για το 2021.

Η Beyoncé αποχαιρέτησε το προηγούμενο έτος με το βίντεο της «Cheers to 2020», το οποίο περιελάμβανε μια πληθώρα από looks και βίντεο που δεν είχαμε ξαναδεί καθώς και τα τρία παιδιά της, Blue Ivy, Rumi και Sir. Το look που μοιράστηκε με το κοινό της, επιμελήθηκε η stylist και wardrobe curator, Zerina Akers.

Η Akers δημοσίευσε μια απίστευτα κομψή εμφάνιση της Queen Bey στο Instagram, στην οποία η super star φορά μια φόρμα David Koma σε houndstooth print και ασορτί ζακέτα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η τραγουδίστρια της μουσικής επιτυχίας, "Halo" φορούσε μια λευκή ζώνη, λευκές μπότες και λευκά γυαλιά ηλίου.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS