CELEBRITIES

Η Michelle Pfeiffer ευχήθηκε στη μικρότερη αδερφή της με το απόλυτο throwback


The Jennettes

4 Ιανουαρίου 2021

Η Michelle Pfeiffer ευχήθηκε στη μικρότερη αδερφή της με το απόλυτο throwback

Η Michelle Pfeiffer ευχήθηκε στη μικρότερη αδερφή της, Dedee, χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της με μια φωτογραφία από το παρελθόν. Η εντυπωσιακή star του Hollywood έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Rick, και δύο μικρότερες αδερφές, την Dedee και τη Lori.

Η Dedee έχει κάνει κι εκείνη, καριέρα στην υποκριτική. Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά μυστηρίου «Big Sky». Οι δύο αδερφές έχουν βρεθεί μαζί στην ταινία «Up Close & Personal» του 1996. Πρόσφατα η Dedee είχε τα γενέθλιά της και η Michelle της ευχήθηκε με μια φωτογραφία στο Instagram, όπου τις βλέπουμε μαζί στα γυρίσματα της ταινίας, 25 χρόνια πριν.

«Χαρούμενα γενέθλια στον πιο ευγενικό άνθρωπο στον πλανήτη, την αδερφή μου, Dedee. Ήταν αληθινό δώρο για μένα το γεγονός ότι παίξαμε μαζί στην ταινία “Up Close & Personal”, όπου μάλιστα υποδυθήκαμε τις αδερφές! Έχεις τη μεγαλύτερη καρδιά από όποιον άλλον γνωρίζω. Σ’ αγαπάω πολύ, και είμαι ευγνώμων που υπάρχεις στη ζωή μου», έγραψε η Michelle Pfeiffer στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.