CELEBRITIES

H Emma Stone καταγράφηκε στον φακό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη


The Jennettes

5 Ιανουαρίου 2021

H Emma Stone καταγράφηκε στον φακό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

H διάσημη ηθοποιός, Emma Stone και ο σκηνοθέτης, Dave McCary, εκτός από τον κρυφό τους γάμο, προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική μία ακόμη χαρμόσυνη περίοδο της ζωής τους, που δεν είναι άλλη από την εγκυμοσύνη της 32χρονης star. Τον Σεπτέμβρη, το περιοδικό People επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου τους ενώ πριν λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 30 Δεκεμβρίου, η Stone καταγράφηκε στον φακό να περπατάει στους δρόμους του Los Angeles, κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα σε λήψεις που δημοσιοποιήθηκαν από τη Daily Mail. 

Η είδηση της πρώτης εγκυμοσύνης της Emma Stone, όπως και ο γάμος της με τον 35χρονο McCary, έχει επιβεβαιωθεί από μια πηγή στο περιοδικό People. Το διάσημο ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Δεκέμβριο του 2019 ενώ τον Μάρτιο, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Stone και ο ΜcCary ανέβαλαν τον γάμο τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στο κανάλι Hello Sunshine της Reese Witherspoon, η Emma Stone είχε εμφανιστεί να φοράει βέρα, κινώντας τις υποψίες!

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση που θα ολοκληρωθεί με τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού σε λίγο καιρό. Όπως έχει αποκαλύψει μάλιστα, πηγή για τη σχέση του ζευγαριού: "Η Emma είναι επαγγελματίας με όλη η σημασία της λέξεως, πολύ ταλαντούχα και επικεντρώνεται πολύ σε αυτό που κάνει. Και ο Dave το σέβεται πολύ αυτό, τη στηρίζει απόλυτα και θέλει να τη βλέπει πάντα να πετυχαίνει στον τομέα της δουλειάς της. Αυτά είναι εξαιρετικά προσόντα για έναν άντρα που προορίζεται για μια τέτοια κοπέλα. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σέβεται κι εκείνη τη δουλειά του, και τον εκτιμάει". 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS