CELEBRITIES

H Monica Bellucci κάθε φορά και πιο εντυπωσιακή: H νέα της τολμηρή φωτογράφιση


7 Ιανουαρίου 2021

H Monica Bellucci κάθε φορά και πιο εντυπωσιακή: H νέα της τολμηρή φωτογράφιση

Η Iταλίδα Monica Bellucci δεν χρειάζεται συστάσεις, όπως δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τη μεσογειακή ομορφιά και τη γνήσια θηλυκότητά της, για το ταπεραμέντο και την σαγηνευτική, αλλά ταυτόχρονα ευγενική της παρουσία που παραμένουν στοιχεία ανεξίτηλα στον χρόνο. Είναι περιττό.

H Monica Bellucci παραμένει sex symbol στα 56 της, και όσο μεγαλώνει, είναι όλο και καλύτερη. Αυτή τη φορά εντυπωσιάζει στη νέα της τολμηρή φωτογράφιση που παραπέμπει σε «Material Girl». Η star λοιπόν, είναι το νέο cover girl του περιοδικού Sorbet, το οποίο γιορτάζει τα 30 τεύχη του. Το video clip της Μadonna ήταν εμπνευσμένο από την ταινία: «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές» και τη σκηνή όπου η Marilyn Monroe τραγουδά το «Diamonds are girls’ best friend».

H Bellucci αποδεικνύει ότι δίκαια τής αποδίδεται ο χαρακτηρισμός Diva.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στη σκηνή του καμπαρέ «Παραντί Λατέν» στο Παρίσι από τη διάσημη φωτογράφο Ellen von Unwerth.

«Κάνοντας τη μετάβαση από τις πασαρέλες στο cinema, 30 χρόνια πριν, η star του εξωφύλλου μας αποτελεί είδωλο του ιταλικού κινηματογράφου και του Hollywood, ενώ έχει συμμετάσχει σε πάνω από 60 ταινίες. Η ερμηνεία της ως Bond Girl το 2015 στο “Spectre” ήταν μαγνητική και φέτος ενσάρκωσε τη σοπράνο του 20ού αιώνα Μαρία Κάλας, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές. Γι’ αυτό το επετειακό τεύχος εμπνέεται από μια άλλη super star, τη Madonna, και αναβιώνει το iconic βίντεο “Material Girl”. Όπως λένε και στην ιδιαίτερη πατρίδα της Monica, “Mamma Mia!”» αναφέρει το περιοδικό για τη συνεργασία τους.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.