CELEBRITIES

Η Kate Middleton έχει γενέθλια και το Παλάτι της ευχήθηκε με τον καλύτερο τρόπο


The Jennettes

9 Ιανουαρίου 2021

Η Kate Middleton έχει γενέθλια και το Παλάτι της ευχήθηκε με τον καλύτερο τρόπο

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton έκλεισε τα 39 χωρίς να μπορεί να γιορτάσει όπως άλλες χρονιές λόγω της πανδημίας, ωστόσο αυτό δεν αφαίρεσε την αίγλη που είθισται να συνοδεύει την προσωπική της Πρωτοχρονιά. Οι ευχές που δέχτηκε από τη βασιλική οικογένεια παρόλο που ήταν διαδικτυακές, έκαναν ξεχωριστή την ημέρα, γεμίζοντας με φως τα γενέθλιά της.

Ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού στο Instagram, της ευχήθηκε με δύο ιδιαίτερες φωτογραφίες που τις συνοδεύουν τα εξής λόγια: "Ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια στη Δούκισσα του Cambridge". Η πρώτη φωτογραφία είναι από την επίσκεψη της Kate Middleton στους προσκόπους ενώ η δεύτερη απεικονίζει την ίδια με τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο Chelsea Flower Show του 2019.

Η ίδια απάντησε στις ευχές μέσω του επίσημου λογαριασμού της με τον πρίγκιπα William, τονίζοντας πως τα φετινά γενέθλια μπορεί να είναι διαφορετικά αλλά ένα πράγμα παραμένει το ίδιο από την αρχή της πανδημίας, και αυτό δεν είναι άλλο από την υποστήριξη της βασιλικής οικογένειας σε όσους εξακολουθούν να εργάζονται και να μάχονται στην πρώτη γραμμή, θέτοντας σε κίνδυνο καθημερνά την ίδια τους τη ζωή.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας Willliam παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2011 κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Η Δούκισσα του Cambridge κάποια ημέρα προορίζεται να γίνει η βασίλισσα της Αγγλίας και όλα αυτά τα χρόνια φαίνεται πως ακολουθεί πιστά το βασιλικό πρωτόκολλο, τηρώντας ευλαβικά κάθε παράδοση και καθήκον που ορίζει το Παλάτι.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.