CELEBRITIES

H Kim Cattrall απαντάει για πρώτη φορά για την επιστροφή του Sex and the City και την απουσία της


The Jennettes

13 Ιανουαρίου 2021

H Kim Cattrall απαντάει για πρώτη φορά για την επιστροφή του Sex and the City και την απουσία της

Είναι πλέον επίσημο εδώ και λίγες μέρες ότι το Sex and the City επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τον τίτλο "And just like that" αλλά θα απουσιάζει η ηθοποιός Kim Cattrall. Η 64χρονη ηθοποιός στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν την ενδιέφερε το ενδεχόμενο ενός reunion και όπως αποδείχθηκε το εννοούσε αφού αποφάσισε να μην είναι μέλος αυτής τόσο αγαπημένης γυναικείας ομάδας.

Η ίδια το 2017 είχε εξομολογηθεί στον Piers Morgan ότι δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τις συμπρωταγωνίστριές της, επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν υπήρξαν φίλες μεταξύ τους. Όταν όμως γνωστοποιήθηκε η είδηση της επιστροφής της σειράς, η Cattrall δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, ωστόσο μία αντίδρασή της σε tweet, ήταν η απάντηση της σε όσα ακούγονται. 

«Πραγματικά λατρεύω το Sex and the City και ενώ λυπάμαι που η Samantha δε θα επιστρέψει, επιδοκιμάζω κάποιον όταν κάνει το καλύτερο για αυτόν και νομίζω ότι αυτό είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα του να θέτει κανείς τον εαυτό του ως προτεραιότητα. Μπράβο, Kim Cattrall!», γράφει το tweet και η ηθοποιός έσπευσε να κάνει like και να δώσει τη δική της απάντηση.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.