Η Kamala Harris άφησε τις κάλτσες της να "μιλήσουν": To ηχηρό φεμινιστικό μήνυμα

The Jennettes
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Η Kamala Harris έλαβε ένα απροσδόκητο δώρο από την ανιψιά της, Meena Harris. Καθώς η παραπομπή του Donald Trump συνεχίζεται σήμερα στη Βουλή των Αντιπροσώπων, η νεαρή μοιράστηκε στο TiKTok ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η Αντιπρόεδρος.

Κάθεται χαλαρή σε μια πολυθρόνα, φορώντας ένα κομψό μπεζ κοστούμι και δίχρωμες κάλτσες. Η Harris δεν φορά καθόλου παπούτσια στο βίντεο κι έτσι βλέπουμε καθαρά τις κάλτσες της, οι οποίες έχουν γραμμένο ένα σημαντικό μήνυμα με γαλάζιο χρώμα:

 «Το μέλλον είναι γένους θηλυκού».

Το μήνυμα υπέρ των γυναικών δεν θα μπορούσαν να μην προσέξουν οι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν και την αποθέωσαν. Οι κάλτσες ανήκουν στο brand Gumball Poodle και πωλoύνται μόλις 17 $ στο Amazon.com. 

Πρόσφατα, η αμερικανική Vogue επέλεξε τη νέα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Kamala Harris για το νέο της εξώφυλλο. Το εξώφυλλο, αν και πρωτοποριακό καθώς φιλοξενεί την πρώτη μαύρη γυναίκα αντιπρόεδρο, δέχτηκε αρνητική κριτική με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάζουν ότι η φωτογραφία είχε υποστεί τροποποίηση και λεύκανση, ενώ σχολιάστηκε και το γεγονός ότι η Harris εμφανιζόταν να φοράει ένα ζευγάρι Converse.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits