CELEBRITIES

Anne Hathaway: Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να την αποκαλούν "Anne"


The Jennettes

15 Ιανουαρίου 2021

Anne Hathaway: Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει να την αποκαλούν "Anne"

H αγαπημένη ηθοποιός, Anne Hathaway δεν θέλει να την αποκαλούν "Anne" και εξηγεί τον λόγο, όπως και τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της σε ολόκληρη την καριέρα της. Πρόσφατα, η star βρέθηκε καλεσμένη στο The Tonight Show όπου ο παρουσιαστής Jimmy Fallon σχολίασε πως άκουσε στενούς της φίλους να την αποκαλούν "Annie".

Όπως απάντησε η Anne, "Πείτε με Annie, όλοι σας, φωνάξτε με Annie, παρακαλώ". Η 38χρονη ηθοποιός εξήγησε μάλιστα, πως ο λόγος που θεωρεί ότι το κοινό πρέπει να πάψει να την αποκαλεί "Anne", είναι γιατί σχεδόν κανείς από το οικογενειακό της περιβάλλον δεν την αποκαλεί έτσι, επομένως είναι δύσκολο να το συνηθίσει. «Ο μοναδικός άνθρωπος που με φωνάζει Anne είναι η μητέρα μου και το κάνει μόνο όταν είναι εξοργισμένη μαζί μου. Οπότε κάθε φορά που βγαίνει έξω και κάποιος φωνάζει το όνομά μου, νομίζω ότι θα μου βάλει τις φωνές».

Η ίδια εξήγησε μάλιστα, πώς ξεκίνησε η παρανόηση γύρω από το όνομά της: «Όταν ήμουν 14 ετών, έκανα ένα διαφημιστικό και έπρεπε να βγάλω την κάρτα μου στο Σωματείο Ηθοποιών και με ρώτησαν, "Ποιο θέλετε να είναι το όνομά σας;", τους απάντησα, "Βασικά, θα έπρεπε να είναι το δικό μου. Ονομάζομαι Anne Hathaway". Οπότε φαινόταν σωστή επιλογή, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα πως για την υπόλοιπη ζωή μου, ο κόσμος θα με φωνάζει Anne».

Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα, πως κάθε φορά που οι θαυμαστές της την αποκαλούν έτσι, εκείνη νομίζει πως έχει κάνει κάποιο λάθος «Είναι τόσο αξιολάτρευτοι, δεν θέλουν να φανούν αγενείς οπότε νομίζω ότι σκέφτονται διάφορες εναλλακτικές επειδή η αλήθεια είναι πως κανείς ποτέ δεν νιώθει άνετα, αποκαλώντας με "Anne". Δεν ταιριάζει. Είμαι μια Annie. Ο κόσμος με φωνάζει H ή Hath, οπότε πείτε με ο,τιδήποτε εκτός από Anne»!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.