CELEBRITIES

Η φωτογραφία της Gisele Bundchen με την 8χρονη κόρη της που αποδεικνύει ότι είναι ολόιδιες


The Jennettes

20 Ιανουαρίου 2021

Η φωτογραφία της Gisele Bundchen με την 8χρονη κόρη της που αποδεικνύει ότι είναι ολόιδιες

Όπως λέει η γνωστή παροιμία «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» και στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει απόλυτα. Η Vivian Lake, η κόρη του διάσημου supermodel Gisele Bundchen, μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της! 

Το μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που δείχνει το 8χρονο κορίτσι να αναπαριστά μία από τις iconic φωτογραφίες της μητέρας της. Τη διάσημη φωτογράφιση, την είχε επιμεληθεί ο θρυλικός φωτογράφος Steven Klein 20 χρόνια πριν, όπου δείχνει τη Gisele πάνω στη ράχη ενός αλόγου. Η φωτογραφία είναι από μόνη της εντυπωσιακή και στο σήμερα η Vivian έκανε μια τρομερή προσπάθεια να την ξαναδημιουργήσει, προσθέτοντας το δικό της στυλ, και διαλέγοντας πολύχρωμες μπότες και ένα πόνυ, αντί για άλογο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, το supermodel από την Βραζιλία έγραψε: 

«Αναδρομή στο παρελθόν 20 χρόνια πίσω με τον γλυκό μου άγγελο #tbt #2001-2021».
 

Οι ακόλουθοι της Gisele έχουν πειστεί πως η μικρή Vivian θα ακολουθήσει κάποια μέρα τα βήματα της μητέρας της και θα γίνει μοντέλο. «Μίνι top model!» ένας ακόλουθος έγραψε στα σχόλια, ενώ ένας άλλος συμφώνησε «Supermodel υπό κατασκευή!».

Η Gisele απέκτησε την κόρη της με τον σύζυγό της Tom Brady, σταρ του NFL. Το ζευγάρι μοιράζεται ακόμη έναν γιο, τον 11χρονο Benjamin. Παντρεύτηκαν το 2009, κάνοντας το διάσημο μοντέλο μητριά ενός ακόμη παιδιού, του John, γιου του Tom από τον πρώτο του γάμο. Παρόλο που είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, η Gisele αποκάλυψε πως της έχουν πει ότι δεν ήταν «αρκετά όμορφη» για να γίνει μοντέλο όταν ήταν ακόμη στην εφηβεία.

Όπως ανέφερε στο People: «Θυμάμαι μερικούς να λένε ότι η μύτη μου είναι πολύ μεγάλη ή ότι τα μάτια μου ήταν πολύ μικρά και δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω εξώφυλλο περιοδικού. Το είπα στον μπαμπά μου και μου είπε "Την επόμενη φορά πες τους πως η μεγάλη μύτη σου συνδέεται με την μεγάλη προσωπικότητα σου". Και σε αυτό το σημείο ένιωσα πως άμα δουλέψω σκληρά, όλα θα πάνε καλά».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.