CELEBRITIES

Lila Moss: Η 18χρονη κόρη της Kate Moss έχει ήδη χαράξει τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2021

Lila Moss: Η 18χρονη κόρη της Kate Moss έχει ήδη χαράξει τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας

H Lila Grace Moss-Hack, είναι διάσημη από την στιγμή που γεννήθηκε. Με μητέρα την Kate Moss, είδωλο της μόδας και iconic μοντέλο και πατέρα τον Jefferson Hack, creative director και συνιδρυτή της Dazed Media ήταν λίγο δύσκολο να μην στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. 

Κλείνοντας όμως τα 18, η Lila Moss φρόντισε να μας δώσει άλλους λόγους για να την προσέξουμε. Ακολουθώντας το επάγγελμα της μητέρας της, κάπως αναπόφευκτα αφού μεγάλωσε κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή της μόδας, η Lila έχει καταφέρει ήδη να χαράξει τη δική της πορεία στο χώρο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Έχει κάνει shows και μεγάλες καμπάνιες για διάσημους οίκους όπως Marc Jacobs, Fendi και Miu Miu. Έχει φιγουράρει στα εξώφυλλά γνωστών περιοδικών μόδας, ενώ μόλις πρόσφατα πρόσθεσε στη συλλογή της και το προσωπικό της εξώφυλλο Vogue για την ιταλική έκδοση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Τι είναι αυτό όμως που την κάνει ξεχωριστή; Μπορεί εμφανισιακά να θυμίζει τη διάσημη μαμά της αλλά αρκεί μία πιο προσεκτική ματιά για να δει κανείς πως αυτό το κορίτσι έχει μία άλλη δυναμική. Η αισθητική και το offbeat στυλ της ενσαρκώνουν τέλεια τη φιλοσοφία της Gen Z, στην οποία ανήκει και η ίδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Εμπνέεται από τα 90s, όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια της γενιάς της σαν την Billie Eilish και την Zendaya, κάνει αντισυμβατικές στιλιστικές επιλογές, αποφεύγει τα κραυγαλέα κομμάτια γιατί απλά δεν τα χρειάζεται, ενώ είναι πιο πιθανό να τη δεις more casual παρά overdressed σε κάποιο event. Extra bonus η ντουλάπα- κληρονομιά της Kate. 

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS