CELEBRITIES

Το κρυφό μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ στον Joe Biden λίγο πριν την ορκωμοσία του


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2021

Το κρυφό μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ στον Joe Biden λίγο πριν την ορκωμοσία του

Το παλάτι του Buckingham επιβεβαίωσε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε στον Joe Biden ένα προσωπικό, κρυφό συγχαρητήριο μήνυμα πριν την ορκωμοσία του. Ο Biden είναι ο 14ος Αμερικανός Πρόεδρος που έλαβε καθήκοντα κατά τη διάρκεια της, μέχρι στιγμής, 68χρονης βασιλείας της. 

Το Παλάτι επισημαίνει πως το περιεχόμενο του μηνύματος θα παραμείνει κρυφό, ενώ η κίνηση αυτή είναι μια ένδειξη φιλίας μεταξύ των δύο αρχηγών των δύο κρατών. Το ζεύγος Biden όμως ήδη γνωρίζει ένα στενό μέλος της Βασιλικής οικογένειας, τον Πρίγκιπα Harry. Το 2013, όταν ακόμη η Dr. Jill Biden εκτελούσε χρέη Δεύτερης Κυρίας, είχε προσκαλέσει τον εγγονό της Βασίλισσας σε μία εκδήλωση προς τιμήν των Βρετανών και Αμερικανών γυναικών και ανδρών, που είχαν τραυματιστεί κατά την υπηρεσία τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Έναν χρόνο μετά, ο Πρίγκιπας Harry προσκάλεσε την Biden να παρευρεθεί στα «Invictus Games» στο Λονδίνο, όπου εκείνη και η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, ήρθαν κοντά, με αναφορές που τις ήθελε συνεχώς να συζητάνε και να γελάνε. Η Μεγάλη Βρετανία έχει βαθιά σύνδεση και στενή σχέση με τις Η.Π.Α, ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει συναντηθεί με όλους τους Αμερικανούς Προέδρους, (εκτός του  Lyndon B. Johnson) και πιθανότατα, όταν τα πρωτόκολλα ασφαλείας το επιτρέψουν, θα καλέσει και τον Joe Biden για μια επίσημη επίσκεψη, όπως ορίζει η παράδοση.

Πέρα από την Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας Boris Johnson, έσπευσε επίσης να συγχαρεί τον Joe Biden μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: 

«Συγχαρητήρια στον @JoeBiden που ορκίστηκε ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και στην @KamalaHarris για την ιστορική ορκωμοσία της. Η ηγεσία της Αμερικής είναι ζωτικής σημασίας για τα ζητήματα που όλους μας ενδιαφέρουν, από την κλιματική αλλαγή έως τον COVID-19. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Πρόεδρο Biden».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.