CELEBRITIES

To διαζύγιο της Adele με τον Simon Konecki επισημοποιήθηκε έπειτα από δύο χρόνια χωρισμού


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2021

To διαζύγιο της Adele με τον Simon Konecki επισημοποιήθηκε έπειτα από δύο χρόνια χωρισμού

Μπορεί να γνωρίζουμε ότι η Adele έχει χωρίσει οριστικά εδώ και αρκετά χρόνια από τον Simon Konecki αλλά λόγω των διαδικασιών, το διαζύγιο άργησε να παρθεί επίσημα. Υπάρχουν εξελίξεις όμως στην υπόθεση του χωρισμού τους καθώς από ό,τι φαίνεται, βρέθηκε μια κοινή τομή. Τα ξένα μέσα θέλουν το πρώην ζευγάρι να έχει καταθέσει τα έγγραφα και άρα το μόνο που μένει είναι η υπογραφή του δικαστή για να θεωρούνται οι δυο τους και επισήμως χωρισμένοι.

Η Adele αποφάσισε να χωρίσει από τον σύντροφό της και έπειτα από λίγους μήνες, την είδαμε να αλλάζει και να μεταμορφώνεται. Έχασε αρκετά κιλά και ακολούθησε και την καριέρα της παρουσιάστριας, άλλωστε όπως έχει δηλώσει και η ίδια, απολαμβάνει τις αλλαγές και τις βλέπει σαν προκλήσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

H 32χρονη Adele και ο Konecki ανακοίνωσαν ότι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους τον Απρίλιο του 2019, ενώ το 2011 είχε ξεκινήσει η σχέση τους, κι έναν χρόνο αργότερα απέκτησαν το γιο τους, Angelo.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.