CELEBRITIES

H Bella Hadid επέστρεψε στα social media εξηγώντας τους λόγους της απουσίας της


The Jennettes

23 Ιανουαρίου 2021

H Bella Hadid επέστρεψε στα social media εξηγώντας τους λόγους της απουσίας της

Η Bella Hadid επέστρεψε στην κοινωνική πλατφόρμα του Instagram, μετά από μια σύντομη απουσία, που όπως αποκάλυψε στους 38 εκατομμύρια followers της, ήταν για να αφοσιωθεί στην ψυχική της υγεία. 

Το διάσημο μοντέλο και αδελφή της Gigi Hadid, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με πνευματικό περιεχόμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας τους λόγους της απουσίας της. Στη μακροσκελή περιγραφή που συνόδευε τη συλλογή, η Hadid ανέφερε πως πήρε χρόνο με σκοπό να «αναλογιστεί και να μάθει τον εαυτό της με τρόπο που θα ήταν υπερβολικό να το εξηγήσει αυτή τη στιγμή, αλλά με τον καιρό θα το εκφράσει».

«Βρήκα τον εαυτό μου, τη δύναμή μου και το φως μου ξανά», έγραψε. «Είμαι εδώ μόνο για να είμαι το σύμβολο ειρήνης και αγάπης, για να βοηθήσω ανθρώπους που υποφέρουν και ελπίζω, με τον καιρό, όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ τους αγγέλους μου, που με στήριξαν και συνέχισαν να με αγαπούν. Με σώσατε. Αφιερώστε χρόνο για να λάβετε βοήθεια για την ψυχική σας υγεία. Αξίζει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας».

Απ' ότι φαίνεται, το 24χρονο μοντέλο αφιέρωσε τον χρόνο της σε δραστηριότητές που τη βοήθησαν να βρει τον εαυτό της και να ισορροπήσει. Η πρώτη από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε είναι μια ζωγραφιά με ζωηρά χρώματα, ενώ οι επόμενες περιλαμβάνουν ένα μήνυμα στον τοίχο, ενεργειακές πέτρες, βιβλία αυτοβοήθειας, ιππασία και στιγμές από ποιοτικό χρόνο με φίλους.

Εξηγεί πως οι «αναμνήσεις και η περιουσία που απέκτησα είναι η καθαρή σοφία, η στενότερη σχέση με τον εαυτό μου και την πνευματικότητα μου, μια αίσθηση αυτό-αγάπης που πάντα στερούσα, μερικοί σπουδαίοι φίλοι και αυτά τα βιβλία που με βοήθησαν να τα βγάλω πέρα».

Υπενθυμίζουμε πως πριν από αυτήν την ανάρτηση στις 21 Ιανουαρίου, η Bella Hadid δεν ήταν ενεργή στο Instagram για πάνω από δύο βδομάδες, από τις 5 Ιανουαρίου. Αντανακλώντας, και με βαθιά κατανόηση σε όσα έμαθε, θέλει να παροτρύνει τους θαυμαστές της να αναζητήσουν ψυχολογική βοήθεια εάν το χρειάζονται.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.