CELEBRITIES

O Brooklyn Beckham αποκάλυψε το ρομαντικό τατουάζ που έκανε για την αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz


The Jennettes

26 Ιανουαρίου 2021

O Brooklyn Beckham αποκάλυψε το ρομαντικό τατουάζ που έκανε για την αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz

Το νέο τατουάζ του γιου της Victoria και του David Beckham, είναι ένα ερωτικό γράμμα από την αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz, προς τον ίδιο. O Brooklyn Beckham αποκάλυψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram το νέο του τατουάζ, που έκανε στο πίσω μέρος του λαιμού του, το 5ο κατά σειρά που έχει σχέση με την σύντροφο του. Πρόκειται για μια εξομολόγηση της Nicola Peltz προς εκείνον και ο ίδιος θέλησε να το αποτυπώσει στο σώμα του για πάντα.

Το ζευγάρι μπορεί να μην είναι παντρεμένο ακόμα, αλλά ο 21χρονος Beckham ήδη έχει αφιερώσει αρκετά τατουάζ προς τιμήν της αρραβωνιαστικιάς του. «Το αγόρι μου για πάντα. Να διαβάζεις αυτό όταν αισθάνεσαι ανήσυχος. Θέλω να ξέρεις πόσο βαθιά σ' αγαπώ. Έχεις την πιο ευγενική καρδιά που γνώρισα και ελπίζω να μην περάσω ποτέ μια μέρα χωρίς την αγάπη σου. Νομίζω ότι είσαι τόσο απίστευτος. Να ξέρεις ότι μαζί μπορούμε να τα ξεπεράσουμε όλα αν αναπνέεις αργά και με εμπιστεύεσαι», το τατουάζ γράφει.

Ενώ η Nicola Peltz το υπογράφει: «Σ' αγαπώ πέρα από τα όρια. Σ' αγαπώ πάντα, η μελλοντική σου σύζυγος». Το μεγάλο αυτό τατουάζ-εξομολόγηση, διακοσμεί πλέον το σβέρκο του Brooklyn Beckham, ενώ βρίσκεται ακριβώς κάτω από το τατουάζ με τα μάτια της συντρόφου του, που είχε αποκτήσει τον Οκτώβριο.

Μερικοί φίλοι του ζευγαριού θεώρησαν την κίνηση ως «πολύ τρυφερή», ενώ κάποιοι ακόλουθοι σχολίασαν:  «Πραγματικά ελπίζω αυτή η σχέση να πάει καλά. Αυτό το τατουάζ είναι μεγάλη δέσμευση, αλλιώς προβλέπω σβησίματα σε 10 χρόνια».

Τους τελευταίους μήνες ο 21χρονος αποκτά συνεχώς νέα τατουάζ για την Nicola Peltz. Πέρα από αυτά που αναφέρθηκαν, ο Beckham έχει επίσης το όνομα της αγαπημένης γιαγιάς της Peltz που απεβίωσε, αλλά και το όνομα της ίδιας.

Πιο πρόσφατα, έδειξε ένα μεγάλο ποίημα στο δεξί του χέρι που έγραφε: «Η ζωή μου, η αγάπη μου, η αλήθεια μου, η αναπνοή μου, ο λόγος μου, η ομορφιά μου, η πολύτιμή μου».

 

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Ιούλιο, χωρίς τελική ημερομηνία γάμου και από τότε έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντας την αγάπη τους.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.