CELEBRITIES

H Selma Blair δεν σταματά να χαμογελά και ιππεύει ξανά μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας 


The Jennettes

26 Ιανουαρίου 2021

H Selma Blair δεν σταματά να χαμογελά και ιππεύει ξανά μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας 

H διάσημη ηθοποιός, Selma Blair, τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να απολαύσει την ιππασία που τόσο αγαπά εξαιτίας των συμπτωμάτων της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Η ίδια έχει μιλήσει δημόσια για την πάθηση, και μάλιστα από την πρώτη στιγμή αποφάσισε ότι θέλει να αποτελεί παράδειγμα, δίνοντας κουράγιο και σε άλλους που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα υγείας.

Πρόσφατα λοιπόν, έκανε ένα σημαντικό βήμα, βάζοντάς τα με την πολλαπλή σκλήρυνση και τα βαριά συμπτώματά της. Η 48χρονη Blair επισκέφθηκε τη φάρμα που βρίσκεται το άλογό της και κατάφερε να το ιππεύσει. Η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που τα κατάφερε κι έτσι ανέβασε δύο φωτογραφίες που τη δείχνουν να ιππεύει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Αυτό το στιγμιότυπο ήταν που μοιράστηκε και με τους fans της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας ένα μάθημα ζωής σε όλους.

Η παρακάτω εικόνα μάς χαρίζει λίγη αισιοδοξία που είναι απαραίτητη σε όλους και ένα μικρό μάθημα ζωής για να μη σταματήσει κανείς μας την προσπάθεια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

Δείτε ακόμη:

Κεντρική φωτογραφία: Splash News

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.