CELEBRITIES

Η Emma Roberts αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο του νεογέννητου γιου της


The Jennettes

27 Ιανουαρίου 2021

Η Emma Roberts αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο του νεογέννητου γιου της

Με ένα post στο Instagram, η Emma Roberts αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της. Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία που το μωρό κοιμάται στην αγκαλιά της ενώ εκείνη του διαβάζει ένα βιβλίο της Joan Didion. Στη λεζάντα της φωτογραφίας αποκάλυψε και το όνομα του μωρού που είναι Rhodes, γράφοντας: «Rhodes meats Joan».

Τα σχόλια αγάπης των διάσημων φίλων της Roberts γέμισαν τον λογαριασμό της. Ανάμεσα σε αυτά το «Heart melting» της εγκυμονούσας Ashley Tisdale και οι καρδιές της Kate Hudson.

Η Roberts έφερε στον κόσμο τον γιο της πριν από περίπου έναν μήνα. Εκείνη και ο σύντροφός της, που είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και μοντέλο, Garrett Hedlund είναι μαζί περίπου δύο χρόνια. Κι αν εκείνη είναι γνωστή από τότε σχεδόν που γεννήθηκε, εκείνος στα 35 του έχει παίξει με μεγάλη επιτυχία σε πολλές ταινίες από μεγάλα blockbusters μέχρι μικρότερες παραγωγές δραματικών ταινιών, ενώ πρόσφατα συμπρωταγωνίστησε με τον Ben Affleck στο «Triple Frontier» του Netflix. Πριν γνωρίσει τη διάσημη ηθοποιό είχε δεσμό για τέσσερα χρόνια με την Kirsten Dunst,την οποία είχε γνωρίσει στα κινηματογραφικά πλατό.

Τα νέα της εγκυμοσύνης, το ζευγάρι τα έκανε γνωστά πάλι μέσω της πλατφόρμας του Instagram. Οι φήμες κυκλοφορούσαν καιρό πριν, ενώ η μητέρα της άρχισε να ευχαριστεί στον δικό της λογαριασμό χρήστες που της έδιναν συγχαρητήρια. Η επιβεβαίωση όμως έγινε όταν η Roberts ανέβασε μία φωτογραφία που κρατάει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα δίπλα στον Hedlund, γράφοντας από κάτω «Me... and my two favorite guys», αποκαλύπτοντας έτσι και το φύλο του μωρού.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.