CELEBRITIES

Το τρυφερό φιλί της Lady Gaga με το σύντροφό της στην ορκωμοσία Biden


The Jennettes

27 Ιανουαρίου 2021

Το τρυφερό φιλί της Lady Gaga με το σύντροφό της στην ορκωμοσία Biden

Αν κάτι ξεχωρίσαμε στην ορκωμοσία Biden ήταν η παρουσία της Lady Gaga καθώς και η ερμηνεία του εθνικού ύμνου της Αμερικής που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Η ίδια ήταν από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες της υποψηφιότητας Biden και το απέδειξε με την μοναδική της εμφάνιση σε αυτή την ιστορική ημέρα για όλο τον κόσμο, όπως δήλωσε.

Η Lady Gaga φρόντισε να κάνει ένα απολογισμό στο Instagram, ο οποίος είχε ρομαντική διάθεση και θα λέγαμε ότι ενθουσίασε τους θαυμαστές της. Πιο συγκεκριμένα, η 34χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα τρυφερό φιλί που έδωσε με τον σύντροφό της, Michael Polansky, την ημέρα της ορκομωσίας. Αυτό βέβαια που σχολίασαν οι περισσότεροι είναι ότι το φιλί πάνω από τις μάσκες είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η pop star που δεν εκθέτει ποτέ την προσωπική της ζωή στα social media, ήθελε να δείξει πόσο όμορφα περνάει αυτό το διάστημα στην προσωπική της ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.