CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez και ο Matthew McConaughey συναντιούνται στην κάμερα και κάνουν το πιο δυνατό throwback


The Jennettes

28 Ιανουαρίου 2021

Η Jennifer Lopez και ο Matthew McConaughey συναντιούνται στην κάμερα και κάνουν το πιο δυνατό throwback

Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι πέρασαν 20 χρόνια από την πρώτη προβολή της ταινίας «Wedding planner»; Σίγουρα όχι η Jennifer Lopez και ο Matthew McConaughey. Οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας, που στην Ελλάδα είναι γνωστή ως «Ο γάμος του εραστή μου», συναντήθηκαν σε ένα Instagram live με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την κυκλοφορία της για να μας πάνε πίσω στο 2001. 

Οι δύο παλιοί φίλοι αντάλλαξαν τα νέα τους, μίλησαν για το πώς είναι η καραντίνα στο σπίτι με τα παιδιά και θυμήθηκαν στιγμές από τα γυρίσματα της ταινίας αλλά και το πόσο καλή χημεία είχαν μεταξύ τους. Η Lopez αναφέρθηκε και στην χαρακτηριστική σκηνή με το πρώτο φιλί που αντάλλαξαν στην ταινία. «Ακόμα μοιάζει να είναι σαν χθες που ήμασταν στη μέση από εκείνο το πάρκο με την κινηματογραφική οθόνη. Θυμάσαι που κάναμε εκείνη τη σκηνή και ήσουν έτοιμος να με φιλήσεις; Είπες: "Δεσποινίς Lopez, θα σας φιλήσω τώρα" και εγώ σου είπα ‘Οκ, πάμε ας το κάνουμε».


Με τη σειρά του ο McConaughey είπε ότι θυμάται την αφοσίωση της συμπρωταγωνίστριας του στο σετ. «Προετοιμάζεσαι τόσο καλά για ό,τι κάνεις. Αγαπώ την στοχοπροσήλωση που έχεις, αγαπώ το πόσο μελετημένη είσαι», συμπλήρωσε.

Ακόμα, οι δυο τους σχολίασαν το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Τότε ο διάσημος ηθοποιός αστειεύτηκε πως η ταινία Wedding Planner ήταν η τελευταία των rom-coms, με τη Λατίνα star να απαντά πως εκείνη προσπαθεί ακόμα να τις κρατήσει ζωντανές, πρωταγωνιστώντας σε περισσότερες ρομαντικές κωμωδίες. Όπως ανακοίνωσε, θα εμφανιστεί στην ταινία «Marry Me» απέναντι στον Owen Wilson που θα βγει τον Μάιο, ενώ ετοιμάζεται να γυρίσει την ταινία «Shotgun Wedding».

Το «Wedding planner», μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες ρομαντικές κωμωδίες των 00s, δεν είχε λάβει καλές κριτικές. Κατάφερε όμως να φτάσει τα $13.5 εκατομμύρια στην πρώτη εβδομάδα προβολής του στην Βόρεια Αμερική, ανεβαίνοντας στο νούμερο 1 του box office. Το γεγονός αυτό έκανε την Lopez να γραφτεί στην ιστορία ως το μόνο πρόσωπο που είχε ταυτόχρονα την Νο.1 ταινία στο  box office και την Νο.1 θέση στο Billboard 200 albums chart. Η ταινία συνολικά απέφερε στα ταμεία $60 εκατομμύρια στο box office της Αμερικής και $94 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Ακολουθούν μερικά trivia της ταινίας που ίσως δεν γνωρίζατε:

Το «Wedding planner» ήταν η πρώτη ρομαντική κομεντί στην οποία πρωταγωνίστησε η JLo.

O Matthew McConaughey και η Jennifer Lopez έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία και έχουν κλείσει τα 51 τους χρόνια.

Ο Brendan Fraser ήταν να πάρει αρχικά τον ρόλο Dr. Steve/Eddie, αλλά το πρόγραμμα του θα ερχόταν σε σύγκρουση με αυτό της ταινίας «7 ευχές» που γύριζε ήδη.

Ο Steve τρώει μόνο τα καφέ M&M's και βάζει στην άκρη τα υπόλοιπα επειδή δεν θέλει να τρώει τεχνικά χρώματα. Στην πραγματικότητα το χρώμα της επικάλυψης στις καραμέλες αυτές είναι λευκό, οπότε όλα τα M&M's είναι βαμμένα και ίσως τα καφέ να έχουν περισσότερο χρώμα για να βγαίνουν πιο σκούρα.

Τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν να τον παίξει η Sarah Michelle Gellar, αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί επειδή είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις για τη σειρά «Buffy the Vampire Slayer».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.