CELEBRITIES

H Kate Middleton περιέγραψε με μία λέξη τι σημαίνει να είσαι γονιός μέσα στην πανδημία


The Jennettes

29 Ιανουαρίου 2021

H Kate Middleton περιέγραψε με μία λέξη τι σημαίνει να είσαι γονιός μέσα στην πανδημία

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, συνομίλησε μέσω βίντεο με τρεις γονείς για τις δυσκολίες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ενώ ανέφερε τις δικές της εμπειρίες και αποκάλυψε πώς η ίδια τα καταφέρνει.

Η Kate Middleton συζήτησε μαζί με τους άλλους γονείς για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στην εκπαίδευση των παιδιών της κατά τη διάρκεια του lockdown, εξαιτίας της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19.

Μένοντας σπίτι με τα τρία της παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον μικρό πρίγκιπα Louis, κατά τη διάρκεια των πολλαπλών lockdowns στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Middleton μπόρεσε να κατανοήσει και να συμμεριστεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι γονείς όσον αφορά την τηλεκπαίδευση. «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζεις την επαγγελματική, την οικογενειακή, τη σχολική ζωή με οτιδήποτε άλλο κάνετε εσείς ως γονείς», είπε η Δούκισσα του Cambridge.

Οι γονείς, με τους οποίους συνομίλησε, ανέφεραν ότι έπρεπε να βρουν τρόπους για να φροντίσουν τον εαυτό τους καθώς στο σπίτι εκπαιδεύονται τα παιδιά τους, λέγοντας ότι είχαν βρει νέες μεθόδους για τη μείωση του άγχους τους. Η Kate Middleton πάνω σε αυτό ανέφερε πως πρέπει να δοθούν «προτεραιότητες» και όλοι πρέπει να φροντίζουν τον εαυτό τους μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Aς ελπίσουμε για τη θετικότητα όπως λέτε όλοι. Βεβαιωθείτε ότι όλοι φροντίζουν τον εαυτό τους - είναι πολύ δύσκολο να δοθεί προτεραιότητα, αλλά σίγουρα χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ». Η μαμά τεσσάρων παιδιών, Nicole Seidemann, στράφηκε στην άσκηση ως τρόπο ενίσχυσης της ψυχικής της υγείας, ενώ oi Musadiq Subar και Rajana Panchani ανέφεραν στη Middleton ότι το δίκτυο υποστήριξης των άλλων γονέων ήταν ζωτικής σημασίας για αυτούς.

Η Melissa Loosemore, η διευθύντρια του Roe Green Junior School στο Λονδίνο, ζήτησε από την Kate και τους άλλους γονείς να γράψουν μια λέξη που περιγράφει καλύτερα τη γονική μέριμνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Εξάντληση», έγραψε η Kate. Ενώ ανέφερε πως λόγω του lockdown πέρα από τις συνηθισμένες υποχρεώσεις ως γονείς, έπρεπε να υιοθετήσουν «νέους ρόλους». «Έχω γίνει κομμώτρια κατά τη διάρκεια της καραντίνας, Τα παιδιά μου έχουν φρικάρει!», είπε.

Η ομάδα συζήτησε επίσης το ζήτημα της γονικής μοναξιάς. Η έρευνα της Kate «Early Years» διαπίστωσε ότι η μοναξιά αυξήθηκε δραματικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, από 38% σε 63%, καθώς οι γονείς βρέθηκαν αποκομμένοι από τα δίκτυα υποστήριξης, τους φίλους και την οικογένειά τους. Σε ερώτηση που της έγινε, η Δούκισσα του Cambridge δήλωσε τρυφερά πως η «μεγαλύτερη στήριξη» που είχε κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν ο σύζυγος της, ο πρίγκιπας William.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.