CELEBRITIES

H εξομολόγηση της Blake Lively για την ανασφάλεια που είχε με το σώμα της μετά τα κιλά της εγκυμοσύνης


The Jennettes

1 Φεβρουαρίου 2021

H εξομολόγηση της Blake Lively για την ανασφάλεια που είχε με το σώμα της μετά τα κιλά της εγκυμοσύνης

Mε μία σειρά από stories στο Instagram, η Blake Lively αποκάλυψε τη δυσκολία που αντιμετώπισε μετά την τρίτη της εγκυμοσύνη να βρει ρούχα που να της κάνουν. Η διάσημη ηθοποιός το 2019 έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί με τον Ryan Reynolds, τη μικρή Betty. Λίγους μόνο μήνες μετά, ξεκίνησε την περιοδεία για την προώθηση της ταινίας της «The Rhythm Section». Για τις δημόσιες εμφανίσεις της ήρθε αντιμέτωπη με μία πολύ περιορισμένη αγορά όσον αφορά τους διαφορετικούς σωματότυπους. Όλοι οι μεγάλοι οίκοι που την έντυναν, συνήθως δεν είχαν δείγματα στο μέγεθός της και τα περισσότερα ρούχα που έβρισκε στα καταστήματα, δεν της έκαναν.

Αναρτώντας λοιπόν, φωτογραφίες από διάφορες εμφανίσεις που είχε κάνει εκείνη την περίοδο, μίλησε για το πόσο άσχημα αισθανόταν και για τις ανασφάλειες που είχε για το σώμα της. «Δεν στέλνουμε ένα ιδιαίτερα σπουδαίο μήνυμα στις γυναίκες όταν το σώμα τους δεν ταιριάζει στα μεγέθη που λασάρουν οι μάρκες ρούχων. Είναι αποκαρδιωτικό». Η ίδια παρακάτω εύχεται να είχε αποδεχτεί και αγκαλιάσει τη σιλουέτα της μετά την εγκυμοσύνη. Το σώμα της είχε υποδεχτεί ένα μωρό και παρήγαγε όλο το φαγητό που αυτό χρειαζόταν, είχε επιτελέσει ένα θαύμα και θα έπρεπε να είναι περήφανη γι’αυτό ενώ εκείνη στεναχωριόταν γιατί απλά μερικά ρούχα δεν της έκαναν. Τώρα το βρίσκει χαζό αλλά τότε ήταν αρκετά ψυχοφθόρο.


Τελειώνοντας, η star του «Gossip Girl» ευχαρίστησε την ιδρύτρια της εταιρείας «Megababe», Katie Sturino αλλά και πολλούς άλλους όπως εκείνη, που κάνουν εξαιρετική δουλειά και προκαλούν τα αγαπημένα μας brands μόδας να γίνονται καλύτερα και να βοηθούν τις γυναίκες να μην αισθάνονται μόνες.

Μερικά από τα σύνολα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ήταν ένα γαλάζιο παλτό Max Mara συνδυασμένο με ένα floral φόρεμα Ulyana Sergeenko και Christian Laboutin γόβες , ένα μαύρο Lanvin φόρεμα και πουκάμισο με φτερά και ένα χρυσό σύνολο Fendi με σορτς και καμπαρντίνα με μποτάκια Maison Valentino.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.