CELEBRITIES

Η μεγάλη επιστροφή της Angelina Jolie με ένα cover στη British Vogue: Μιλά για τον Brad και τα 50, από τον κήπο της


Μάρθα Κουμπάνη

2 Φεβρουαρίου 2021

Η μεγάλη επιστροφή της Angelina Jolie με ένα cover στη British Vogue: Μιλά για τον Brad και τα 50, από τον κήπο της

Η Angelina Jolie επέστρεψε μετά από καιρό στο προσκήνιο με ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο και συνέντευξη εφ'όλης της ύλης στη Βρετανική Vogue για το τεύχος Μαρτίου.

Η 45χρονη ηθοποιός μίλησε για όλα ενώ πόζαρε στον κήπο του σπιτιού της στο Los Angeles. Η εντυπωσιακή star δείχνει στα καλύτερα της ακόμα και την ώρα που αναφέρεται στο διαζύγιο της από τον Brad Pitt. Τον περασμένο Σεπτέμβρη συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Για τη διαμονή της στο πρώην κτήμα της Cecil B DeMille και τη σύντομη αναφορά της στον Brad Pitt: «Ήθελα τα παιδιά να είναι κοντά στον μπαμπά τους, ο οποίος απέχει μόλις πέντε λεπτά. Ένιωσα μια μικρή πίεση, μετακομίζοντας. Λατρεύω περισσότερο ότι δεν υπάρχει αίθουσα ψυχαγωγίας, αλλά πολλά μονοπάτια και μέρη για περπάτημα και σκέψη. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που το έχουμε αυτήν τη στιγμή».

Σε ερώτηση για το αν είναι ευτυχισμένη απάντησε: «Δεν ξέρω. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Έχω επικεντρωθεί στη θεραπεία της οικογένειάς μας. Επιστρέφει αργά, όπως ο πάγος που λιώνει και το αίμα επιστρέφει στο σώμα μου. Αλλά δεν είμαι εκεί. Δεν είμαι εκεί ακόμα. Αλλά ελπίζω να είμαι. Το σχεδιάζω. Μου αρέσει να μεγαλώνω. Νιώθω πολύ πιο άνετα στα σαράντα μου από ό, τι όταν ήμουν νεότερη. Ίσως επειδή… δεν ξέρω… ίσως επειδή η μαμά μου δεν έζησε πολύ, οπότε υπάρχει κάτι για την ηλικία που μοιάζει με νίκη αντί για θλίψη για μένα».

Η ηθοποιός αποκάλυψε τα συναισθήματά της για το χρόνο που περνά καθώς πλησιάζει τα 50: «Ανυπομονώ για τα πενήντα μου - νιώθω ότι θα πετάξω στα πενήντα μου. Αν και ήμασταν στο τραμπολίνο τις προάλλες, και τα παιδιά είπαν: “Όχι, μαμά, μην το κάνεις αυτό. Θα χτυπήσεις”. Και σκέφτηκα, "Θεέ μου, δεν είναι τόσο αστείο;" Υπήρχε μια μέρα που ήμουν ηθοποιός δράσης και τώρα τα παιδιά μου λένε να κατέβω από το τραμπολίνο γιατί θα χτυπήσω».

Για την φωτογράφηση διατήρησε το signature minimal στιλ της. Στο εξώφυλλο, η star φορά ένα total neutral look με καμηλό pencil φούστα, σατέν τοπ και καμηλό παλτό ριγμένο στους ώμους ενώ φορά γόβες, ένα look κομψό και πολυτελές, που ταίριαζε με την πολυτέλεια της βίλας της.

Σε άλλη φωτογραφία, φορά μια μπεζ καμπαρντίνα και κάθεται σταυροπόδι σε καρέκλα σκηνοθέτη, ενώ βλέπουμε και τα σκυλιά της.

Στο ασπρόμαυρο εξώφυλλο, φορά μαύρο ζιβάγκο και παντελόνι και κάθεται στο γρασίδι ενώ σε άλλη λήψη φορά ένα αέρινο maxi μακρύ φόρεμα και απολαμβάνει τον καφέ της.

Σε ένα βίντεο αποκαλύπτει όλα όσα έχει μέσα στην τσάντα της!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.