CELEBRITIES

Demi Moore: Μίλησε για την «αγνώριστη» εμφάνισή της στο show της Fendi


The Jennettes

4 Φεβρουαρίου 2021

Demi Moore: Μίλησε για την «αγνώριστη» εμφάνισή της στο show της Fendi

Η Demi Moore απασχόλησε πολύ τον κόσμο, όταν «άνοιξε» την πασαρέλα στο show της Fendi για την Άνοιξη 2021, που όπως δήλωσε ήταν ένα «όνειρο που είχε από μικρή».

Η 58χρονη ηθοποιός συνομίλησε με την Naomi Campbell την Τρίτη, κατά τη διάρκεια της σειράς του YouTube "No Filter With Naomi" του supermodel.

«Ήταν πραγματικά ένα εφηβικό όνειρο που εκπληρώθηκε. Κάθισα και σκέφτηκα, Θεέ μου κυριολεκτικά περπάτησα με μερικά από τα μεγαλύτερα μοντέλα του κόσμου. Ένιωσα κυριολεκτικά σαν μικρό παιδί, ήταν μια πολύ ξεχωριστή παράσταση» είπε η Moore για την συμμετοχή της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Η Campbell, 50 ετών, εμφανίστηκε επίσης στην παράσταση, όπως και οι Bella Hadid, Cara Delevingne, Christy Turlington και Kate και Lila Moss. Η Demi Moore περπάτησε πρώτη για τον γνωστό οίκο μόδας, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και τεράστια γεωμετρικά statement σκουλαρίκια, αλλά όπως είπε «η στιγμή ήταν κάτι περισσότερο από τη μόδα».

«Ένιωσα ότι ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα, γιατί ένιωθα ότι δεν αφορούσε αποκλειστικά τα ρούχα, αλλά αφορούσε περισσότερο την πλήρη ιστορία», είπε η διάσημη ηθοποιός, προσθέτοντας, «Ήταν κάτι πολύ μαγικό και συγκινητικό».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS