CELEBRITIES

H κόρη του Kobe Bryant, Natalia υπέγραψε συμβόλαιο με το διάσημο πρακτορείο μοντέλων IMG


The Jennettes

9 Φεβρουαρίου 2021

H κόρη του Kobe Bryant, Natalia υπέγραψε συμβόλαιο με το διάσημο πρακτορείο μοντέλων IMG

Η μεγαλύτερη κόρη του Kobe Bryant ξεκινά την καριέρα της στο modeling. Η Natalia Bryant υπέγραψε με τo IMG Models, όπως ανακοίνωσε το διάσημο πρακτορείο στο Instagram τη Δευτέρα. «Πάντα με ενδιέφερε η μόδα από πολύ μικρή ηλικία», δήλωσε η 18χρονη Νatalia. «Αγαπώ τον χώρο της βιομηχανίας και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήθελα να γίνω μοντέλο. Υπάρχουν πολλά να μάθω, αλλά αισθάνομαι ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα να μάθω και να εκφραστώ δημιουργικά».

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και είναι τιμή μου που είμαι μέλος της οικογένειας IMG!», έγραψε στα Instagram Stories ενώ η ίδια μοιράστηκε επίσης την αρχική ανακοίνωση της IMG και δήλωσε υπερήφανη.

«Η Natalia έχει ένα τόσο λαμπρό μέλλον μπροστά της και μας εκπλήσσει η ομορφιά, το ταλέντο της», δήλωσε η ανώτερη αντιπρόεδρος της IMG Models, Maja Chiesi. «Έχουμε την τιμή να συνεργαστούμε με τη Natalia στη διαμόρφωση της καριέρας της στη μόδα και την ομορφιά και ανυπομονούμε να τη συνδέσουμε με νέες, συναρπαστικές ευκαιρίες που επιδεικνύουν την πολύπλευρη προσωπικότητά της και το look της».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.