CELEBRITIES

Η Michelle Obama μόλις παρουσίασε τη νέα της σειρά μαγειρικής για παιδιά στο Netlfix


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2021

Η Michelle Obama μόλις παρουσίασε τη νέα της σειρά μαγειρικής για παιδιά στο Netlfix

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Michelle Obama, μόλις παρουσίασε την νέα της σειρά μαγειρικής στο Netflix, η οποία θα απευθύνεται σε παιδικό κοινό.

Η Michelle Obama θα είναι η πρωταγωνίστρια και εκτελεστική παραγωγός της νέας, με περιορισμένη χρονική διάρκεια, σειράς της δημοφιλούς πλατφόρμας Netflix και θα ονομάζεται «Waffles + Mochi».

Προσανατολισμένο σε ένα νεότερο κοινό, θα περιλαμβάνει δύο μαριονέτες, που ονομάζονται, προφανώς, Waffles και Mochi, και την Obama ως ιδιοκτήτρια σούπερ μάρκετ, ενώ το show θα καταγράφει την προσπάθειά τους να γίνουν σεφ.

Το Netflix σε μια δήλωση που περιγράφει την υπόθεση της παράστασης, ανέφερε:

«Με τη βοήθεια νέων φιλικών προσώπων, όπως η ιδιοκτήτρια του σούπερ μάρκετ, η κυρία Obama, και ένα μαγικό ιπτάμενο καλάθι αγορών ως οδηγός τους, ο Waffles και ο Mochi, ξεκινούν σε παγκόσμιες αποστολές εύρεσης συστατικών, ταξιδεύουν σε κουζίνες, εστιατόρια, αγροκτήματα και σπίτια σε όλο τον κόσμο, μαγειρεύοντας συνταγές με καθημερινά υλικά μαζί με διάσημους σεφ, μάγειρες, παιδιά και διασημότητες».

Το «Waffles + Mochi» είναι ένα από τα πολλά κοινωνικά εγχειρήματα της πρώην Πρώτης Κυρίας. Το ντοκιμαντέρ «Becoming» είναι ήδη στο Netflix από το 2020, ενώ έχει ξεκινήσει ένα podcast στο Spotify. Η εταιρία παραγωγής του ζεύγους Obama, Higher Ground Productions, έχει μια πολυετή συμφωνία παραγωγής με τη Netflix.

Το θέμα της νέας σειράς ταιριάζει απόλυτα με την καμπάνια «Let's Move!» του Barack Obama από το 2010, που είναι μια εκστρατεία για τη δημόσια υγεία, η οποία είχε ως στόχο τον περιορισμό της παιδικής παχυσαρκίας. Ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής προσπάθησε να ηγηθεί πρωτοβουλιών που βοήθησαν τις οικογένειες να αποκτήσουν πρόσβαση σε υγιεινά, προσιτά τρόφιμα και να αυξήσουν τη σωματική τους δραστηριότητα.

Το «Waffles + Mochi» θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, ενώ θα αρχίσει να προβάλλεται στις 16 Μαρτίου.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.