CELEBRITIES

Η Courteney Cox ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Jennifer Aniston με τον πιο γλυκό τρόπο


Σύρμα Κιουπελόγλου

12 Φεβρουαρίου 2021

Η Courteney Cox ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Jennifer Aniston με τον πιο γλυκό τρόπο

Η Jennifer Aniston είχε χθες γενέθλια και έκλεισε τα 52. Δεν ήταν δυνατόν λοιπόν, η κολλητή της φίλη και στη μικρή οθόνη και στην πραγματικότητα, Courteney Cox, να μην της ευχηθεί δημόσια με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Η Cox ανέβασε δύο φωτογραφίες στo Instagram. Στην πρώτη, η γλυκιά κόρη της, Coco, είναι σε μικρή ηλικία και κοιμάται στην αγκαλιά τους. Η Aniston είναι νονά της μικρής και της έχει μεγάλη αδυναμία. Στη δεύτερη παλαιότερη φωτογραφία που δημοσίευσε, οι δύο φίλες είναι μέσα στο αεροπλάνο και ποζάρουν μαζί στην κάμερα με την Cox να φορά ένα ψάθινο καουμπόικο καπέλο.

Στη λεζάντα, η διάσημη ηθοποιός έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια, Jenny Louise! Γνωριζόμαστε τόσο πολύ καιρό που δεν θυμάμαι πια γιατί σε φωνάζω έτσι. Χρόνια πολλά!».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επικής πια σειράς «Friends», όπου έπαιζαν τις καλύτερες φίλες και συγκατοίκους Monica και Rachel. Λέγεται μάλιστα ότι στην αρχή η Courteney Cox προοριζόταν να παίξει την Rachel αλλά εκείνη ήθελε πολύ τον ρόλο της Monica, αντίθετα η Jennifer Aniston ήθελε εξαρχής την Rachel, οπότε το πρόβλημα λύθηκε.

Αν και όλο το cast της σειράς είναι δεμένο, η σχέση της Cox με την Aniston ήταν πάντα κάτι παραπάνω από αυτό. Οι δυο τους δεν σταμάτησαν ποτέ να έχουν επαφή και όλα αυτά τα χρόνια, 27 στον αριθμό, στήριξαν η μία την άλλη τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Οι fans του sitcom ακόμα τσιρίζουν με κάθε τους εμφάνιση μαζί!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.