ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Jennifer Aniston γίνεται 52 χρονών και θυμόμαστε τα ωραιότερα beauty looks της


Ελένη Τσούτση

11 Φεβρουαρίου 2021

Η Jennifer Aniston γίνεται 52 χρονών και θυμόμαστε τα ωραιότερα beauty looks της

Η ελληνικής καταγωγής star, Jennifer Aniston, σήμερα γίνεται 52 χρονών και η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να το πιστέψουμε. Δείχνει τόσο νέα και φρέσκια που η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για την ίδια. Η λαμπερή ηθοποιός που αγαπήθηκε όσο λίγες μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στα Φιλαράκια διαθέτει υπέροχη επιδερμίδα και μαλλιά, που σίγουρα ζηλεύουν πολλές γυναίκες.

Εμείς λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε παρά να κάνουμε μια αναδρομή στα ωραίοτερα beauty looks που έχει υιοθετήσει κατά καιρούς. Το πραγματικό της όνομα είναι Γενοβέφα Αναστασάκη και δεν ξεχνά ποτέ να μιλάει με χαρά για την ελληνική της καταγωγή.Η ίδια έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1990 χωρίς να εντυπωσιάσει στην αρχή αλλά η τύχη της χαμογέλασε και της έφερε στη ζωή της τη “Rachel”.

Τόσο ο χαρακτήρας της Rachel όσο και το κούρεμά της έχουν μείνει αξέχαστα μέχρι σήμερα. Το στιλάτο haircut “Rachel”, έκανε όλες τις γυναίκες να το ζητούν από τον κομμωτή τους στα 90's. Εκτός όμως από αυτό το τόσο μοναδικό haircut η Aniston έχει εμφανιστεί σε διάφορα επίσημα και events κινηματογράφου, μουσικής ή σε πρεμιέρες ταινιών, χαριζοντάς μας μοναδικές εικόνες με τα beauty looks της.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της στην παρακάτω gallery:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.