ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Jennifer Lopez φωτογραφίζεται με pixie hair look για το περιοδικό Allure και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ


The Jennettes

9 Φεβρουαρίου 2021

H Jennifer Lopez φωτογραφίζεται με pixie hair look για το περιοδικό Allure και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Πλέον τα online περιοδικά αποτελούν αληθινή πηγή έμπνευσης και συμβάλλουν στη διαμόρφωση των τάσεων της εκάστοτε εποχής. Κι αν αυτή την περίοδο βρίσκεστε σε φάση που θέλετε να κάνετε μία αλλαγή στο haircut σας, δεν έχετε παρά να αντλήσετε έμπνευση από την τελευταία μεταμόρφωση που έκανε η JLo για το online περιοδικό ομορφιάς Allure. 

Η Λατίνα τραγουδίστρια είναι μία από στις celebrities που σίγουρα δεν φοβάται να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της. Από τις αρχές του 2020 την έχουμε δει να εμφανίζεται με διαφορετικά στιλ στα μαλλιά της, αναφορικά τόσο με το χτένισμα όσο και με το κούρεμά της.

Από το κομψό hair look που την είδαμε στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Αμερικής, Joe Biden, η star τώρα ποζάρει με ένα stylish pixie hair look που τη δείχνει πιο φρέσκια και νέα από ποτέ. Ο συνδυασμός του glow makeup look και του hair style δημιουργούν μια σύγχρονη εικόνα, μία εικόνα μόδας και ομορφιάς. Η Lopez μοιάζει με άγαλμα και το πρόσωπό της είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.