CELEBRITIES

Η JLo ποζάρει χωρίς ίχνος make up μετά τη βράβευσή της και μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της


The Jennettes

11 Δεκεμβρίου 2019

Η JLo ποζάρει χωρίς ίχνος make up μετά τη βράβευσή της και μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της

Η Jennifer Lopez είναι το ίδιο εντυπωσιακή και χωρίς make up και φρόντισε να το αποδείξει για μια ακόμη φορά, μέσα από μία φυσική selfie στο Instagram. 

H ανάρτηση έγινε λίγο αφότου παρέλαβε το βραβείο με τίτλο, «Best Supporting Actress» από την LA Film Critics Association για τον ρόλο της ως Ramona στην ταινία Hustlers.

Ποζάροντας με τα δύο παιδιά της, η λαμπερή ηθοποιός εμφανίστηκε στην κάμερα χωρίς σκιές ματιών, μάσκαρα, ή κραγιόν, χωρίς απολύτως τίποτα. Στα 50 της, αποδεικνύει πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία και είναι θέμα ενός καλού τρόπου ζωής. Στη δεύτερη δημοσιευμένη φωτογραφία, τη βλέπουμε με μακιγιάζ, αλλά η ομορφιά της είναι εμφανής ήδη, από την πρώτη. 

Η ίδια σε συνέντευξή της, ανέφερε κάποια μικρά tips υγείας και ομορφιάς. Όπως δηλώνει, προσπαθεί να διώξει το πολύ άγχος από τη ζωή της, ενώ θα ήθελε να κοιμάται 9- 10 ώρες την ημέρα. Ωστόσο, καταφέρνει τουλάχιστον και κλείνει ένα γεμάτο 8ωρο ύπνου που την κάνει να φαίνεται φρέσκια και ξεκούραστη στην όψη. «Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, πρέπει το μυαλό, η ψυχή, το σώμα και το πνεύμα μας να εναρμονίζονται. Όταν είμαστε καλά με τον εαυτό μας, ακτινοβολούμε ομορφιά», όπως προσθέτει.

Επίσης, η αγαπημένη ηθοποιός ακολουθεί τον ίδιο τρόπο ζωής που έκανε στη δεκαετία των 20 και των 30 ενώ προσπαθεί να μην επιβαρύνει το πρόσωπό της με make up όταν δε δουλεύει, όπως και να το προστατεύει από τον ήλιο όλες τις εποχές του χρόνου. 

Missing content item.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.