CELEBRITIES

Kobe Bryant: Η συγκινητική ανάρτηση της Vanessa Bryant για την Ημέρα των Ερωτευμένων


The Jennettes

15 Φεβρουαρίου 2021

Kobe Bryant: Η συγκινητική ανάρτηση της Vanessa Bryant για την Ημέρα των Ερωτευμένων

Η Vanessa Bryant μοιράστηκε ένα γλυκό μήνυμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τον αδικοχαμένο σύζυγό της, Kobe Bryant.

Την Κυριακή, η Vanessa Bryant μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία στο Instagram με τον Kobe και εύχεται μια ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του σε ηλικία 41 ετών, στις 26 Ιανουαρίου 2020.

«Χαρούμενη Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου, Boo-Boo. Σ 'αγαπώ για τώρα και για πάντα. ❤️ @kobebryant #TiAmo», έγραψε στην λεζάντα.

Για την περσινή Ημέρα, η Bryant μοιράστηκε μια φωτογραφία του Kobe που την είχε αγκαλιά και της έδινε ένα φιλί στο μάγουλο, ενώ χαμογελούσε στην κάμερα. Κάτω από τη φωτογραφία, υπήρχαν στίχοι από το τραγούδι του Lauryn Hill, «Tell Him».

«Για τον Βαλεντίνο μου, για πάντα, σ 'αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε η Vanessa στη λεζάντα του Instagram τότε. «Μου λείπεις τόσο πολύ την ημέρα που ήταν η αγαπημένη σου γιορτή».

Γιορτάζοντας την 19η επέτειο του γάμου τους τον περασμένο Απρίλιο, την πρώτη τους μετά το θάνατο του θρύλου του ΝΒΑ, η Vanessa έγραψε στο Instagram:

«Ο βασιλιάς μου, η καρδιά μου, ο καλύτερος φίλος μου. Ευτυχισμένη 19η επέτειος γάμου. Μου λείπεις τόσο πολύ. Μακάρι να ήσουν εδώ για να με κρατάς στην αγκαλιά σου. Σε αγαπώ», κάτω από μια φωτογραφία του Kobe και της ίδιας.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα μουσικό βίντεο το 1999, όταν ο Kobe ήταν 20 ετών και η Vanessa ήταν 17 ετών, με το πρώτο τους ραντεβού να πραγματοποιείται στη Disneyland. 

Μόλις η Vanessa έγινε 18 ετών, ο Kobe της έκανε επίσημα πρόταση γάμου και το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 18 Απριλίου 2001.

Απέκτησαν τέσσερις κόρες μαζί: Τη Natalia, 18, Brianna, 4, Capri, 19 μηνών, και τη Gianna, που επίσης πέθανε στο τραγικό δυστύχημα με τον πατέρα της σε ηλικία 13 ετών.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.