CELEBRITIES

Ο Barack και η Michelle Obama ύμνησαν τον έρωτα με τα πιο τρυφερά posts στο Instagram


The Jennettes

15 Φεβρουαρίου 2021

Ο Barack και η Michelle Obama ύμνησαν τον έρωτα με τα πιο τρυφερά posts στο Instagram

Προς τιμήν της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, το αγαπημένο ζευγάρι μοιράστηκε ευχές ο ένας για τον άλλον, αλλά και για τις δύο τους κόρες.

Στη δική του ανάρτηση, ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής ευχήθηκε τόσο στη σύζυγό του, όσο και στις δύο κόρες τους, τη Malia, 22, και τη Sasha, 19.

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στους τρεις ανθρώπους που με κάνουν πάντα να χαμογελάω. Η εκθαμβωτική σας λάμψη κάνει τα πάντα πιο φωτεινά», έγραψε παράλληλα με μια γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Η Michelle Obama ευχήθηκε στον σύζυγό της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια φωτογραφία που είναι οι δυο τους, αναφέροντας πως «η ζωή είναι πάντα πιο φωτεινή όταν βρίσκομαι στο πλευρό σου».

Ο κύριος Obama, 59 ετών, και η κυρία Obama, 57 ετών, είναι παντρεμένοι από το 1992, απ' όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Chicago και άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού.

Το ζευγάρι έχει περάσει μεγάλο μέρος του προηγούμενου έτους σε καραντίνα με τις δύο κόρες τους, ενώ γιόρτασε την 28η επέτειο του γάμου τους τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Barack Obama τότε, είχε δηλώσει για την σύζυγό του: «Με κάνει καλύτερο σύζυγο, καλύτερο πατέρα και καλύτερο άνθρωπο», ενώ η πρώην Πρώτη Κυρία με τη σειρά της είχε πει: «Είμαι τόσο ευγνώμων που τον έχω ως σύντροφο σε ό, τι μας φέρνει η ζωή».

Το ζεύγος Obama μοιράζεται με το κοινό συχνά τρυφερές φωτογραφίες από διακοπές, επετείους, γενέθλια και άλλες ειδικές περιστάσεις.

Το πρώην Πρώτο ζευγάρι ετοιμάζεται για άλλη μια επιτυχημένη χρονιά στη ζωή του μετά τον Λευκό Οίκο.

Ο Barack Obama κυκλοφόρησε τον πρώτο τόμο του πολυαναμενόμενου απομνημονεύματός του, A Promised Land, τον περασμένο Νοέμβριο, πουλώντας περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα τον πρώτο μήνα, σύμφωνα με το The Associated Press, ενώ γράφει επί του παρόντος τον δεύτερο, και τον τελευταίο, τόμο. 

Όσον αφορά την Michelle Obama, η ευρέως επιτυχημένη καριέρα της μετά τον Λευκό Οίκο προχώρησε ήδη σε ένα άλλο βήμα το 2021, όταν ανακοίνωσε αυτό το μήνα ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα εκπομπή μαγειρικής στο Netflix με τίτλο Waffles + Mochi, η οποία θα απευθύνεται στα παιδιά και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.