CELEBRITIES

Η Gigi Hadid παίζει video game με πρωταγωνίστρια την ίδια σε μια περιπέτεια μόδας


The Jennettes

18 Φεβρουαρίου 2021

Η Gigi Hadid παίζει video game με πρωταγωνίστρια την ίδια σε μια περιπέτεια μόδας

Σε ένα video που ανέβηκε την Τετάρτη, το οποίο συνοδεύει το εξώφυλλο της στη Vogue η Gigi Hadid παίζει ένα βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνίστρια την ίδια να περιηγείται σε έναν φανταστικό παράδεισο της μόδας, προσπαθώντας μέσα από αποστολές να κερδίσει κάποια από τα πιο όμορφα looks της σεζόν.

Ο σκηνοθέτης Alana O'Herlihy και η στυλίστρια Gabriella Karefa-Johnson δούλεψαν μαζί με προγραμματιστές για τον σχεδιασμό του παιχνιδιού, στο οποίο μπορούμε να δούμε το supermodel να ψωνίζει στο super market, να δοκιμάζει καινούργια outfits, ακόμα και να κάνει ιππασία.

Στο Επίπεδο 1, η Hadid έπρεπε να συλλέξει συστατικά από την αγορά για τα διάσημα πικάντικα ζυμαρικά της με βότκα, κερδίζοντας "Gigi Cache" για κάθε αντικείμενο που αποκτούσε. Αφού κέρδισε ένα νέο look,  έπρεπε στο Επίπεδο 2 να φτιάξει τα ζυμαρικά για να φτάσει στο Επίπεδο 3, όπου περπατώντας στους δρόμους της Νέας Υόρκης έπρεπε να φτάσει στη δουλειά της εγκαίρως.


Το Επίπεδο 4 έφερε την Gigi πίσω στο χρόνο για να ξεπεράσει εμπόδια πάνω σε ένα άλογο ενώ έπινε τσάι. Έχοντας ξεκλειδώσει καινούργια ρούχα, έφτασε στο τελικό επίπεδο: μια αναζήτηση που θυμίζει Super Mario αφού έπρεπε να συλλέξει νομίσματα χωρίς να πέσει πάνω στους μονόκερους.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Hadid να διεκδικεί τα «Gigi Cache» της στο τέλος του ουράνιου τόξου για το απόλυτο βραβείο - ένα αντίγραφο της Vogue με το δικό της εξώφυλλο. Η ίδια διασκέδασε με την εμπειρία, αναφωνώντας στο τέλος «Πόσο τέλειο! Είναι νικήτρια.»

Είναι γνωστό ότι εκτός από supermodel και μαμά, η Gigi Hadid είναι και δεινή gamer!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.