CELEBRITIES

Kitty Spencer: Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana έγινε η πρώτη Παγκόσμια Πρέσβειρα της Dolce & Gabbana


The Jennettes

19 Φεβρουαρίου 2021

Kitty Spencer: Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana έγινε η πρώτη Παγκόσμια Πρέσβειρα της Dolce & Gabbana

Η Λαίδη Kitty Spencer, η μεγαλύτερη κόρη του 9ου Κόμη Charles Spencer και η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, διορίστηκε Παγκόσμια Πρέσβειρα της Dolce & Gabbana.

Ο ενθουσιασμός της Dolce & Gabbana με τη βρετανική βασιλεία και την αριστοκρατία υπήρξε από καιρό καθοριστικό στοιχείο των πολυτελών συλλογών του ιταλικού high-end οίκου μόδας.

Οι δημιουργίες του προσθέτουν σχεδόν πάντα βασιλικές πινελιές, τις οποίες με τον ίδιο αριστοκρατικό τόνο προωθεί και στην πασαρέλα, ενώ έχει κατοχυρώσει την «ερωτική» σχέση ανάμεσα στην ιταλική χειροτεχνία εμπνευσμένη από το Μπαρόκ και την πλούσια ιστορία της μεγαλοπρεπούς αίγλης της Βρετανίας.

Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το περίφημο δίδυμο σχεδίασης, θα επέλεγε την ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Λαίδη Kitty Spencer, για Παγκόσμια Πρέσβειρα.

«Είναι πραγματικά τιμή μου να διοριστώ ως Παγκόσμια Πρέσβειρα για την Dolce & Gabbana. Ο Domenico και ο Stefano γιορτάζουν τα θαύματα της ζωής: Οικογένεια, χαρά, ομορφιά, χρώμα και αγάπη. Η συνεργασία μαζί τους είναι πάντα μια νέα εμπειρία, μια μοναδική ευκαιρία για να ανακαλύψουμε εκ νέου τον ιταλικό πολιτισμό, την τέχνη, το savoir-faire και τον τρόπο ζωής», έγραψε η Spencer.

Έχοντας από καιρό σταθερή θέση στην πρώτη σειρά, η Spencer περπάτησε στην πασαρέλα AW17 μαζί με τις κοσμικές φίλες της, Λαίδη Amelia Windsor, τη Μαρκησία του Blandford και την πριγκίπισσα Maria-Olympia της Ελλάδας, ενώ έχει κάνει πολλές εμφανίσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις φορώντας δημιουργίες Dolce & Gabbana.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Kitty στη μεγάλη μας οικογένεια. Το χάρισμα και η λάμψη της μας εξέπληξαν αμέσως. Το να βλέπουμε να φοράει τις δημιουργίες μας και να τα ερμηνεύει με το στυλ της, είναι πάντα ένα υπέροχο συναίσθημα για εμάς», εξήγησαν την επιλογή τους οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana.

Γεννημένη στο Λονδίνο, η Spencer μεγάλωσε στο Cape Town της Νότιας Αφρικής, όπου αργότερα σπούδασε ιταλικά και ιστορία τέχνης στη Φλωρεντία. Εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ήταν ενός έτους και «κόσμησε» τα εξώφυλλα των Vogue Ιαπωνίας, L'Officiel Βραζιλίας και Tatler.

Στις αρχές του 2020, ανακοινώθηκε ότι αρραβωνιάστηκε τον Michael Lewis, πρόεδρο του ομίλου Foschini, μια σημαντική εταιρεία λιανικής της Νότιας Αφρικής.

Η Spencer είναι η πρώτη επίσημη Παγκόσμια Πρέσβειρα της Dolce & Gabbana, ενώ η ομοιότητά της με την αδικοχαμένη θεία της, πριγκίπισσα Diana, είναι αξιοσημείωτη.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.