CELEBRITIES

Η πριγκίπισσα Ευγενία αποκάλυψε το όνομα του γιου της με μια γλυκιά φωτογραφία


The Jennettes

20 Φεβρουαρίου 2021

Η πριγκίπισσα Ευγενία αποκάλυψε το όνομα του γιου της με μια γλυκιά φωτογραφία

Η πριγκίπισσα Eugenie και ο σύζυγος της, Jack Brooksbank αποκάλυψαν, ύστερα από πολλές εικασίες, το όνομα του νεογέννητου γιου τους, το οποίο αποδίδει φόρο τιμής σε ένα μέλος της οικογένειάς της.

Η 30χρονη κόρη του Πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι, την περασμένη εβδομάδα.

Σήμερα το πρωί, η Eugenie και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank, μοιράστηκαν την πρώτη φωτογραφία με τον γιο τους, καθώς και το όνομα του, στο Instagram.

«Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τον August Philip Hawke Brooksbank», έγραψε η Eugenie στην ανάρτηση της στο Instagram.

«Σας ευχαριστώ για τα τόσα υπέροχα μηνύματα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη για αυτόν τον μικρό άνθρωπο που οι λέξεις δεν μπορούν να το περιγράψουν. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας», συνέχισε.

Επιλέγοντας το μεσαίο όνομα του γιου τους, το ζευγάρι επέλεξε να τιμήσει τον παππού της Eugenie, τον πρίγκιπα Philip. Ο Δούκας του Εδιμβούργου, 99 ετών, βρίσκεται επί του παρόντος στο νοσοκομείο για «παρατήρηση και ξεκούραση» μετά από «αδιαθεσία», όπως δήλωσε το Παλάτι του Buckingham νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. «Ο γιατρός ενεργεί με μεγάλη προσοχή. Ο Δούκας παραμένει σε καλή διάθεση», σύμφωνα με πηγή του People.

Η πριγκίπισσα Eugenie και η αδερφή της, η πριγκίπισσα Beatrice, είναι πολύ δεμένες με τους παππούδες τους, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Philip. Το ζευγάρι και το νεογέννητο μωρό τους μένουν κοντά τους, στο Frogmore Cottage, το σπίτι του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Windsor.

Οι Δούκες του Sussex δάνεισαν στην Eugenie το σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Κάστρο του Windsor, όπου η μονάρχης και ο σύζυγός της παραμένουν λόγω της πανδημίας.

Αυτό είναι το ένατο εγγόνι για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Philip και το πρώτο εγγόνι για τους γονείς της Eugenie.

Η Eugenie επαίνεσε επίσης την «θαυμάσια μαία» που έβγαλε τις φωτογραφίες της νέας οικογένειας. «Eυχαριστώ τους υπέροχους εργαζόμενους, συμπεριλαμβανομένης της μαίας μας που ήρθαν να δώσουν εξιτήριο στο αγόρι μας», έγραψε.

Στις εικόνες, ο μικρός August είναι τυλιγμένος σε μπλε κουβέρτα με αντίστοιχο καπέλο. Ο περήφανος πατέρας του φοράει πουλόβερ με το ίδιο χρώμα. Η Eugenie φοράει ένα λευκό φόρεμα από ζιβάγκο με σακάκι σε χακί χρώμα και μια πανέμορφη στέκα από βελούδο σε κίτρινο χρώμα.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.