CELEBRITIES

Το viral video της Jennifer Lopez με το οποίο γιόρτασε τα 13α γενέθλια των διδύμων της


The Jennettes

23 Φεβρουαρίου 2021

Το viral video της Jennifer Lopez με το οποίο γιόρτασε τα 13α γενέθλια των διδύμων της

Τα δίδυμα της Jennifer Lopez και του Marc Anthony μπήκαν επίσημα στην εφηβεία. Η Emme και ο Max Muñiz έκλεισαν την Δευτέρα τα 13 και το γιόρτασαν με πρωινό στο κρεβάτι, γέλια, τη διάσημη μαμά τους και ένα video στο Instagram που έχει ήδη πάνω από 4,5 εκατομμύρια προβολές.

Στο video που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό της JLo στο Instagram, βλέπουμε την Emma και τον Max στο κρεβάτι να τρώνε το πρωινό τους, ενώ διαβάζουν τις κάρτες των γενεθλίων τους και τη Lopez να κάθεται στα πόδια τους συγκινημένη, ενώ προς το τέλος του video δακρύζει και σκουπίζει τα μάτια της.


Στη λεζάντα γράφει: «Τα όμορφα μωρά μου είναι έφηβοι σήμερα! Ω ΘΕΕ ΜΟΥ!! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που τα έφερα και τα δύο στην αγκαλιά μου στη μέση μιας χιονοθύελλας. Από αυτήν την χιονοθύελλα βγήκαν δύο τέλειες «μικρές καρύδες» που άλλαξαν τη ζωή μου και μου δίδαξαν το πραγματικό νόημα της αγάπης.

Ήταν το πιο μαγικό ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και χαρά... Νιώθω τόσα πολλά συναισθήματα σήμερα το πρωί... τόσο πολύ συγκινημένη σήμερα ... τόσο περήφανη και χαρούμενη και θλιμμένη που δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο. Για τις δύο τρυφερές, ευαίσθητες και ιδιαίτερες ψυχές μου ... που ξέρω ότι θα αλλάξουν και θα αναδιατάξουν τον κόσμο με τους δικούς τους πολύ μοναδικούς τρόπους ... η μαμά σας αγαπά πέρα από το για πάντα ... και πάντα και πάντα ...».


Στη συνέχεια, ανέβασε άλλο ένα video με φωτογραφίες από στιγμές της με τα παιδιά και το τραγούδι που έχει γράψει γι’αυτά όταν ήταν 6 εβδομάδων «One Step at a Time».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.