CELEBRITIES

Joe Biden: Γιατί σταμάτησε να ακολουθεί την Chrissy Teigen στο Twitter;


The Jennettes

24 Φεβρουαρίου 2021

jenny.gr

Η Chrissy Teigen ήταν ανάμεσα σε αυτούς που είχε μπλοκάρει από τον λογαριασμό του στο Twitter ο Πρόεδρος Trump, πριν βέβαια απαγορευτούν όλοι οι λογαριασμοί του από τα social media.

Πριν την ημέρα ορκωμοσίας του Joe Biden λοιπόν, η Teigen αστειεύτηκε σε ένα tweet «Γειά σου @joebiden. Έχω μπλοκαριστεί από τον Πρόεδρο εδώ και τέσσερα χρόνια, μπορώ να έχω ένα follow παρακαλώ;».

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας «Celebrating America» ένας χρήστης του Twitter ανακάλυψε πως ο λογαριασμός @POTUS, που ανήκει στον Πρόεδρο Biden ακολουθούσε έναν ακόμα λογαριασμό που δεν ήταν σαν τους άλλους. Ανάμεσα στους 11 λογαριασμούς μελών της οικογένειας Biden, ήταν και αυτός που ανήκε στην Chrissy Teigen.


Το διάσημο μοντέλο ενθουσιάστηκε από τα νέα και ανάρτησε: «Η καρδιά μου! Ω θεέ μου, μπορώ επιτέλους να δω τα tweets του Προέδρου και προφανώς δεν θα είναι αδιάφορα». Λίγο αργότερα, ακολούθησε ένα αστείο και αμήχανο tweet  του τύπου  «το αφεντικό μου μόλις με ακολούθησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» και στο οποίο η ίδια έλεγε ότι δεν πρόκειται να κάνει tweet ποτέ ξανά. 

Τι άλλαξε όμως, και ο Πρόεδρος πήρε πίσω το follow στον λογαριασμό της Teigen; Η ίδια την Τρίτη το πρωί ζήτησε να ελευθερωθεί από το follow του Προέδρου ώστε να μπορεί να ανεβάζει ό,τι της κατέβει στο κεφάλι. Έκανε λοιπόν το εξής tweet: «Έχω κάνει tweet μερικές φορές από τότε που με ακολούθησε ο πολύτιμος @POTUS. Για να μπορέσω να λάμψω ως εγώ όμως, πρέπει να σας ζητήσω, να σας παρακαλέσω, κύριε να μην με ακολουθείτε πια. Σας αγαπώ!!! Δεν φταίτε εσείς αλλά εγώ!!!!»

Λίγες ώρες αργότερα η ευχή της πραγματοποιήθηκε και εκείνη το γιόρτασε με ένα tweet, στο οποίο μπόρεσε να εκφραστεί όπως θέλει. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.