CELEBRITIES

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την εγκυμονούσα Emma Stone με το πιο άνετο outfit


The Jennettes

24 Φεβρουαρίου 2021

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την εγκυμονούσα Emma Stone με το πιο άνετο outfit

Η γλυκιά ηθοποιός διανύει μια από τις πλέον ευχάριστες περιόδους στη ζωή της καθώς είναι έγκυος και από μέρα σε μέρα περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την μέλλουσα μαμά να κάνει βόλτες στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Όπως φαίνεται το μόνο που ενδιαφέρει τη star, είναι να είναι άνετη και χαλαρή και αυτό το βλέπουμε μέσα από το outfit που επέλεξε. Φόρεσε λοιπόν ένα μαύρο μακρύ άνετο φόρεμα που το συνδύασε με σανδάλια και φυσικά δεν ξέχασε την μάσκα προστασίας, το αξεσουάρ που κανένας μας πλέον δεν αποχωρίζεται.

Η Emma Stone παντρεύτηκε το 2020 τον αγαπημένο της, Dave McCary και μάλιστα κράτησαν το γεγονός μυστικό, μη θέλοντας να το δημοσιεύσουν.

Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως ήθελε πολύ να γίνει μητέρα: «Η οπτική του να κάνω παιδιά άλλαζε όσο μεγάλωνα. Ως έφηβη έλεγα πως δεν θα παντρευτώ ποτέ και δεν γίνω ποτέ μητέρα. Όσο μεγάλωνα, όμως, ήθελα περισσότερο να παντρευτώ και να φέρω στον κόσμο παιδιά».

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.