CELEBRITIES

Emily Ratajkowski: Φωτογραφίζεται γυμνή στο Instagram στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης της


The Jennettes

3 Μαρτίου 2021

Emily Ratajkowski: Φωτογραφίζεται γυμνή στο Instagram στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης της

H Emily Ratajkowski «σπάει» το διαδίκτυο με την προσωπική φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της, στην οποία ποζάρει γυμνή στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης της.

Το 29χρονο μοντέλο, ηθοποιός, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας είναι πολύ κοντά να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί, ενώ έχει χρησιμοποιήσει την εγκυμοσύνη της για να βοηθήσει στην έναρξη μιας νέας εποχής θετικότητας προς την μητρότητα, μέσα από το στιλ της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Τώρα δημοσίευσε μια σειρά εικόνων στο Instagram από μια φωτογράφηση στο σπίτι της, που αποτυπώνει περήφανα την προχωρημένη εγκυμοσύνη της και τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Καθώς το μοντέλο, που πρόκειται να δημοσιεύσει το πρώτο της βιβλίο με δοκίμια, με τίτλο My Body, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο να καλωσορίσει το μωρό της, ποζάρει για  μια σειρά από οικεία πορτραίτα στο σπίτι και επέλεξε να τα μοιραστεί με τον κόσμο.

Όχι, σε εξώφυλλο περιοδικού, όπως έκαναν άλλες διάσημες στην εγκυμοσύνη τους, αλλά στη δική της προσωπική πλατφόρμα. Πρόκειται για μια κίνηση από μια γυναίκα που έχει «κατευθύνει» την εγκυμοσύνη της στη δημόσια σφαίρα, αποκλειστικά με τους δικούς της όρους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Το μοντέλο έχει δώσει μια νέα πνοή στο μητρικό στιλ, αφού συνέχισε να ντύνεται με τον ίδιο σέξι τρόπο που είχε πάντα, τονίζοντας τις καμπύλες της.

H Emily Ratajkowski διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλιστα μας δείχνει μέσα από τα social media διαρκώς πόσο χαρούμενη είναι που θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Το όμορφο μοντέλο δεν σταματά να τροφοδοτεί συχνά με φωτογραφίες της τα μέσα και να κάνει τους θαυμαστές της να θέλουν να μαθαίνουν πώς περνάει όλο αυτό το διάστημα. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.