CELEBRITIES

Jane Seymour: Κάνει το πιο γλυκό throwback με την κόρη της, Katie από το set της ταινίας Lassiter του 1984


The Jennettes

5 Μαρτίου 2021

Jane Seymour: Κάνει το πιο γλυκό throwback με την κόρη της, Katie από το set της ταινίας Lassiter του 1984

H Jane Seymour είναι 70 χρονών αλλά δείχνει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός αφου συνεχίζει να είναι το ίδιο εντυπωσιακή και μάλιστα αυτό επιβεβαιώνεται μέσα από κάθε της εμφάνιση.

Το πρώην κορίτσι του James Bond, είχε ξεχωρίσει με τη συμμετοχή της στο «Live and Let Die» και, όπως φαίνεται, διατηρείται ακόμη σε εκπληκτική φόρμα. Η διάσημη ηθοποιός αφήνει πολύ συχνά τους followers της   με το στόμα ανοιχτό με το καλλίγραμμο σώμα που διαθέτει και οι φωτογραφίες της με μαγιό στο Instagram που κλέβουν πραγματικά όλες τις εντυπώσεις.

Αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει την πιο γλυκό throwback με την κόρη της, Katie από το set της ταινίας Lassiter του 1984. Η 70χρονη ηθοποιός μας δείχνει πόσο τρυφερή μαμά είναι και αναπολεί τις όμορφες αναμνήσεις που έχει από όταν η κόρη της την συνόδευε στα sets των ταινιών.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαυμαστές της δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν πόσο τους άρεσε αυτή η τρυφερή πλευρά της ενώ τα likes έπεφταν βροχή.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.