ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται με το άρωμα της άνοιξης και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ


Ελένη Τσούτση

5 Μαρτίου 2021

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται με το άρωμα της άνοιξης και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ
Η Kaia Gerber μας δείχνει το άρωμα της άνοιξης

H κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, μπορεί να είναι μόλις 19 χρόνων αλλά έχει κατακτήσει ήδη μια σημαντική θέση στον χώρο της μόδας. Η Kaia είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Μας αρέσει να βλέπουμε τόσο τις στιλιστικές της επιλογές όσο βέβαια και τις beauty.

To όμορφο μοντέλο ανήκει στην κατηγορία των κοριτσιών της μόδας που λατρεύουν την απλότητα και τη φυσικότητα και αυτό δεν μπορεί παρά να μας εμπνεύσει. Φροντίζει πάντα να είναι κομψή και σχεδόν χωρίς μακιγιάζ αφού είναι ένα φρέσκο κορίτσι που η αλήθεια είναι ότι δεν το χρειάζεται.

Αυτή τη φρεσκάδα της ξεχώρισε και ο οίκος Marc Jacobs και τα τελευταία χρόνια είναι η μούσα του για το άρωμα Daisy. H τελευταία φωτογράφιση που έγινε για τις ανάγκες της καμπάνιας του αρώματος ήταν υπέροχη με την Kaia να ποζάρει σε ένα λιβάδι φορώντας ένα αξεσουάρ στα μαλλιά της με μαργαρίτες και ένα ολόλευκο φόρεμα.

Στη φωτογραφία, η Kaia ποζάρει με λευκό φόρεμα και μας δείχνει πόσο απολαμβάνει να φοράει το άρωμα Daisy σε μια κινηματογραφική λήψη!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.