CELEBRITIES

Vanessa Bryant: Δικαστική νίκη για τις φωτογραφίες από το δυστύχημα του Kobe και της Giana


The Jennettes

9 Μαρτίου 2021

Vanessa Bryant: Δικαστική νίκη για τις φωτογραφίες από το δυστύχημα του Kobe και της Giana
Η Vanessa Bryant κέρδισε την υπόθεση, καθώς το δικαστήριο αποφάνθηκε πως μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ονόματα τους και να συμπεριληφθούν στην αγωγή που κατέθεσε για τους υπαίτιους του δυστυχήματος.

Η Vanessa Bryant δικαιώθηκε για τη δίκη που ζητούσε να γίνουν γνωστά τα ονόματα των τεσσάρων αστυνομικών που μοίρασαν φωτογραφίες από το δυστύχημα του Kobe, της κόρης του, Giana και άλλων επτά ανθρώπων που βρίσκονταν μαζί τους στο τραγικό δυστύχημα.

Η Vanessa Bryant είχε καταθέσει πριν μερικούς μήνες μήνυση στο αστυνομικό τμήμα που ήταν υπεύθυνο για την ανεύρεση του δυστυχήματος, αφού τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι μπήκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα, έβγαλαν φωτογραφίες τις οποίες και μοιράστηκαν.

Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουν σε «επικίνδυνα χέρια» και να υπάρχει ο κίνδυνος κάποια στιγμή να βγουν στην δημοσιότητα.

Η χήρα του Kobe τον περασμένο μήνα κάλεσε το τμήμα του σερίφη, ώστε να απελευθερώσει τα ονόματα εκείνων που συμμετείχαν στην κοινή χρήση φωτογραφιών, λέγοντας ότι πρέπει να θεωρηθούν υπόλογοι.

Οι δικηγόροι ήθελαν να διατηρήσουν σφραγισμένα τα ονόματα και τις τάξεις των αναπληρωτών, υποστηρίζοντας ότι «οι χάκερ μπορούν να προσπαθήσουν να αναζητήσουν και να αποκτήσουν πρόσβαση στις συσκευές των μεμονωμένων αναπληρωτών για να εντοπίσουν φωτογραφίες και να τις δημοσιεύσουν», σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με του L.A. Times, η Vanessa Bryant κέρδισε την υπόθεση, καθώς το δικαστήριο αποφάνθηκε πως μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ονόματα τους και να συμπεριληφθούν στην αγωγή που κατέθεσε για τους υπαίτιους του δυστυχήματος.

Ο Kobe Bryant, η 13χρονη κόρη του Gianna, και επτά άλλοι άνθρωποι πέθαναν σε αεροπορικό δυστύχημα στις 26 Ιανουαρίου 2020.
Αφού ολοκλήρωσε την έρευνά του τον περασμένο μήνα, το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών δήλωσε ότι ο πιλότος, Ara Zobayan, ώθησε τα όρια των κακών καιρικών συνθηκών και αποπροσανατολίστηκε.

Μετά τη συντριβή, η Vanessa Bryant, όχι μόνο υποστήριξε την απελευθέρωση των ονομάτων των υπεύθυνων για τις φωτογραφίες, αλλά παρότρυνε το Κογκρέσο να εγκρίνει ένα νέο νομοσχέδιο για την ασφάλεια των ελικοπτέρων, στο όνομα του συζύγου και της κόρης της.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.